26 maart 2009

Eindelijk!!

Rick en ik gaan samenwonen!!


Hèhè het is er uit!!

Hoe lang ik dat niet voor me heb moeten houden. Nouja, ik vertelde het wel een een paar mensen rondom me heen, maar om het echt op mn blog te kunnen zetten moesten er een paar dingen zeker zijn. Die zijn nu zeker en nu mag ik het dan ook op mijn blog zetten!! Rick en ik gaan samenwonen! Dit gaan wij op een wat andere manier doen dan normaal gesproken. Maar daarover later meer, want daar mag ik NIET over schrijven. Maar dan weten jullie in ieder geval dat er iets leuks gaat gebeuren!

En ohja, het gebeurt al over anderhalve week... ;)


10 maart 2009

Actie!

Als je geen zin hebt om dit bericht helemaal te lezen kijk dan meteen onderaan dit bericht!;)

Zoals gewoonlijk zijn er nu ook weer een paar acties opgezet waar ik jullie op wil attenderen. Allereerst iets wat de NCFS heeft opgezet.

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) bestaat 40 jaar en voert dit jaar campagne met de slogan 'Langer zullen ze leven'. Wij willen met deze campagne 2 miljoen euro werven voor onderzoek naar een langer en beter leven van mensen met Cystic Fibrosis. Speciaal hiervoor is de website stort een euro.nl ontwikkeld. Hierop is een filmclip te zien met Arnold Vanderlyde, Leontien van Moorsel en Daphne Lankhorst. Storteeneuro.nl wordt via tv, radio en tijdschriften onder de aandacht gebracht.

Kijk ook eens op Stort een euro! om de clip te bekijken en laat de eur-o-meter oplopen!

Daarnaast zijn er een aantal mensen een campagne begonnen om het ADR-systeem onder de aandacht van de tweede kamer te brengen. Als je geinteresseerd bent moet je zeker even kijken op 2 Miljoen handtekeningen. Overigens hebben Michiel en ik een site over het hoe en wat in de politiek wat betreft het ADR-systeem.

Als laatste!! De 18-jarigen van dit jaar zullen net zoals voorgaande jaren een donorvoorlichtingsformulier toegestuurd krijgen, en de vraag of zij donor willen worden. Dit jaar krijgen ze een interactief formulier toegestuurd, hier over later meer. Daar wilde Hart van Nederland aandacht aan geven, en om het plaatje nog een beetje in te kleuren, wilden ze ook een wachtlijstpatiënte om duidelijk te maken waar je nou precies donor voor word! Gisteren werd ik door de STNU opgebeld of ik me daar voor wilde inzetten. Uiteraard wilde ik dat wel, en zo kwam het dat Hart van Nederland vandaag bij mij opnames kwam maken! Ik werd geinterviewd over wat ik heb, en waarom ik op de wachtlijst sta etc. Dus vanavond, om 19:00 moet je even de TV aanzetten, op SBS6!!! Dan zie je mij misschien wel voorbij komen.

01 maart 2009

Ehm...

Jazeker, het is verdorie alwéér 5 weken geleden dat ik voor het laatst schreef. Shame on me!

Waarom ik niet schrijf, dat is de vraag: Ik ben gewoon over het algemeen vreselijk lui en als ik de keus heb tussen opgenomen afleveringen van net5 series kijken, of mijn blog updaten is de keus niet erg moeilijk. Bovendien gaan de blogs zo snel van de CFcafe homepagina af, dat het haast niet de moeite waard is om te bloggen, de helft wordt toch niet gelezen (lijkt haast wel)
Waarom zou ik dan toch doorgaan met deze blog? Ik wil mensen gewoon op de hoogte stellen van mijn wel en wee. Dit gaat ook goed, zolang daar iets over te zeggen valt, wat niet echt het geval was afgelopen maand, in ieder geval niks schokkends.

Nu heb ik gelukkig weer wat te melden! Ik zit alweer bijna een week aan een infuuskuur! Gelukkig mocht ik dit keer thuis beginnen, het is namelijk zo dat ik me over het algemeen niet vreselijk slecht voel, maar wel erg benauwd. Het hoesten was ook niet om over naar huis te schrijven, dus besloten we om er nog een kuurtje tegen aan te gooien. Tot nu toe heb ik nog niet echt het idee dat het iets doet, sterker nog, ik krijg weer pijn in mn long. Dus even afwachten maar.

Verder ben ik ook erg druk met t een en ander, waar ik nog steeds niks over mag vertellen. Ik kan jullie al wel vast hints geven wat het grotendeels gaat verraden, maar de hoe en wat precies van het geheel blijft nog even geheim!





En dit is mijn nieuwe laptopje: