28 augustus 2009

8 weken HUI

Langzaam heb ik de grens verlegd van begin naar het eind van de week. Dit omdat ik het handiger vind mn HUI weken bij te houden, dat is wat er nu echt telt.

8 weken HUI alweer, dat schiet op! Helaas nog geen nieuwe longen voor mij, maar volgens geheime bronnen laat dat niet lang meer op zich wachten!
Ook heeft Judith ondertussen zich als bookmaker opgeworpen. Je kan je bij haar melden om evt data en tijd door te geven over het hoe en wat van mijn soon to be transplantatie;)

Verder is de 200e kaart van de week binnengekomen, op een zeer originele manier. De Winnaar kwam uit Deventer, en eigenlijk zijn het drie winnaressen! Ze vonden het leuk om 13 postzegels en kaarten aan me te besteden om vervolgens het bericht te verspreiden over deze 13 kaarten. En de 200e zat daar toevallig ook tussen! Het bericht op de kaarten: Omdat wij hopen winnaars van de 200e kaart wedstrijd te zijn ;) Heel grappig :P
Het kadootje wordt komende week door mij gefabriceerd!

Dat de 200e kaart is binnengekomen betekent natuurlijk niet er geen kaarten meer verstuurd hoeven worden hoor:P Ik lig trouwens wel op (alweer) een andere kamer: dit keer kamer 19! De rest van het adres zoek je maar ergens in een blog hieronderop.

Verder nog wat leuke foto's:

Mijn laptop gepimpt ;)


Mijn inhoud in de patiƫntenkoelkast...


Hij stond rechtop! Uit zichzelf!! :O

19 augustus 2009

7 weeks... and still waiting!

Helaas, nog steeds geen nieuwe longen hier!! Ik heb wel veel bezoek en kaarten verder, de teller voor kaarten staat nu op 178! Ik heb besloten om een wedstrijdje uit te schrijven;) Degene die de 200e kaart stuurt, krijgt een cadeautje van me!!

Verder is er nog bezoek geweest, waaronder Judith en Marjolein .





Marjolein is een aantal jaar geleden ook getransplanteerd en ze heeft in die tijd een boekje gekregen met allemaal a-viertjes van haar vrienden. Nu vond ze dit toen een heel leuk idee en besloot dit ook voor mij te organiseren!! Dus Nu heb ik een mooi boek met lieve teksten en plaatjes van mn vrienden en vriendinnetjes:)

08 augustus 2009

Number Rumba

6 (weken hier liggen)
148 (kaarten)
126 (wisseling vd wacht/zusters)
5 (is het aantal kamerverhuizingen en het aantal weken dat ik HUI sta)
7 (nachten dat Rick bleef slapen)
60 (co2 bloedgas)
45 en 15 (het aantal kilo’s wat ik wegdruk/optrek bij de fysio)
20 (mijn kamernummer van nu)

Zomaar wat getallen waar ik zo even op kwam. Ik kan er nog wel meer noemen, maar dat wordt wellicht wat saai. Mocht ik nog een interessante hebben dan krijgen jullie die zeker te weten!
Sinds die vorige week is er nog niet veel veranderd, ik voel me niet beter of slechter, ik heb nog steeds infuus, en nog steeds geen nieuwe longen. Wat er wel veranderd is, is dat ik nu op kamer 20 lig!! Ik ben al een aantal keer verhuisd ivm het aanleggen van infotainment, maar nu lig ik dan eindelijk op kamer 20 (waar ik eigenlijk al heen mocht de 2e week dat ik hier lag, maar er gingen wat dingen mis en er kwamen opnames doorheen. Alle kaartjes zijn wel op de goede plek terecht gekomen, die worden gewoon naar TD Magdelijns gebracht, het kamernummer doet er geloof ik niet zo veel toe.
Kamer 20 is lekker ruim, dat is wel prettiger, ga ik ook iets vaker het bed uit zonder dat ik over al mijn rommel struikel!

Dus voor degenen die het niet meer weten;)
Tamara Magdelijns, UMCU
B3West, kamer 20
Postbus 85500
3508 GA UTrecht

IEdereen die al een kaartje heeft gestuurd: Hartstikke tof en bedankt, ook nog van de vorige opname!!! Deze was er zo op kort op dat dat ongeveer in elkaar over loopt!! Heel erg bedankt voor de kaarten, bladen en boekjes die ik tot nu toe heb ontvangen, ik heb er van genoten!

Boekjes:
Bacteriƫn moeten ook leven - Youp van 'Hek. Erg leuk!
Jonathan Livingston Zeemeeuw - Richard Bach. Een aanrader!!

Hier onder een paar foto’s…

De 148 kaarten op een rij...


Het infotainment...

01 augustus 2009

Weekje verder

Er gebeurt hier niet zo bijzonder veel, daarom blog ik ook niet zo vaak. Verder is hier niet zo veel nieuws te melden behalve dat ik weer aan het infuus zit. Dit omdat m'n onstekingswaarde te hoog werd en bleef. Verder voel ik me al een week misselijk, niet lekker en gammelig. Ik weet niet waar het vandaan komt, wel veel spanning en stress de afgelopen week dus dat heeft er misschien ook wel wat mee te maken. Mijn vergaarde kilo's ben ik hierdoor weer kwijt geraakt. Hopelijk herstelt zich dit weer komende week.
Rick mocht gelukkig dit weekend twee nachtten bij me slapen, daar ben ik wel blij mee. Vandaag even lekker op het balkonnetje gezeten, en er wordt hier vooral veel gerummikubd.