07 februari 2006

Goodbye

Maandag was een fijne en tegelijkertijd verdrietige dag. Ik had net 'smiddags mijn theorie gehaald en was daar in de wolken van. Ik was blij dat het goed was gegaan ondanks dat ik nog steeds met de begrafenis van Lieke in mijn hoofd rondliep, en ook natuurlijk met de toestand van Rionne. Ik hoorde dat er vandaag een beslissing werd genomen over jouw leven, en wachtte op een telefoontje van Hans. Helaas geldt het gezegde "geen nieuws goed nieuws" helaas niet altijd. Om tien over 7 belde Hans op om te vertellen dat jij niet meer kon en wilde vechten en het opgegeven had.

Lieve Rionne,

Toen ik jou donderdag zo zag liggen, vechtend voor je leven, bedacht ik me hoe oneerlijk het toch is. Het leven dat voor sommigen zo zwaar is. Ik heb je leren kennen via FOK en heb altijd goed met je op kunnen schieten. De allereerste keer op FOK lag ik bij jou de kamer en ik weet nog goed hoe wij je bed gingen versieren omdat jij jarig was, zoals ieder jaar op FOK.
Ik ben blij dat ik het besluit heb genomen nog bij je op bezoek te komen, wie had kunnen bedenken dat jij er 4 dagen later niet meer zou zijn.

Ik kan niet beschrijven wat ik nu voel, ik weet alleen dat je heel erg ga missen.

*Celine Dion - Goodbye's the saddest word

Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye

'Till we meet again...
Until then...
Goodbye

Geen opmerkingen:

Een reactie posten