18 januari 2009

Tweede week infuus

En het gaat nog steeds beter! In de eerste week was het vooral het slijm en het hoesten wat weg, en over moest gaan. Nu in de tweede week merk ik dat ik ook minder benauwd weer word, en me beter ga voelen. Wel ben ik nog steeds erg moe, en ik slaap dan ook heel veel, maar dat kan nooit erg slecht zijn! Ook heb ik vorige week nog een tabletje tegen jeuk en hoofdpijn gekregen, Tavegil genaamd. Dat helpt gelukkig ook goed, waardoor ik me nog beter voel!
Had ik al verteld dat ik niet twee keer moete wisselen, maar best een lastig schema heb? Als volgt:

's Ochtends om zeven uur/half acht komt mijn moeder (gelukkig) mijn bolletje aansluiten. Ik word daar natuurlijk wel wakker van. Drie kwartier later wordt ie weer afgesloten. Dan om tien verwissel ik zelf het zakje, om vervolgens 4 uur later weer een bolletje te moeten aan en afsluiten. Dan heb ik wel een paar uur rust, want dan hoef ik pas om tien uur 's avonds weer een bolletje aan te sluiten, het zakje te verwisselen en bolletje af te sluiten. Omdat ik veel tijd nodig heb voor eten, sprayen en omdat ik dus best veel slaap heb ik het idee dat ik niks anders doe dan af en aansluiten. Ik zal blij zijn als het infuus weer klaar is!

En Oh ja: Helaas zit Judith sinds vrijdag ook weer aan het infuus, dus gisteravond hebben we gezellig samen bolletjes geslikt/gewisseld.

2 opmerkingen:

 1. Veel sterkte hoor. Hopelijk mag je infuus er binnenkort weer uit!
  En... het is weer rustig in mijn buik hoor. Gelukkig wel :-)

  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tamara,

  Wat een toestand altijd he die bolletjes en zakjes. Maar als het maar helpt! En daar lijkt het wel op hoor ik.

  Moet je drie weken kuren?

  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen