19 mei 2009

Mensen

Ik wist niet zo goed hoe ik deze blog moest beginnen maar dankzij een mooi stukje tekst op de blog van Monique is het toch gelukt. Die tekst gaat over mensen die je in je leven ontmoet, en dan ook ALLE. Sommigen zijn zo weer weg, maar soms stappen er mensen in je trein die heel bijzonder blijken te zijn. Zo ook bij mij.

Zeseneenhalf, bijna zeven jaar geleden kwam er iemand in mijn leven. Zij is heel bijzonder gebleken in al die jaren dat ik haar heb leren kennen. Want iedere keer toont zij weer nieuwe kanten van zichzelf. Iedere keer word zij in mijn ogen mooier en bijzonderder. Ze is een van de weinige mensen die ik (relatief gezien) nog niet zo lang ken, en toch ondanks mijn ziekte niet is weggebleven. Ze komt als het even kan langs als ik in het ziekenhuis lig, en we praten ook regelmatig met elkaar. Ze is oprecht geinteresseerd, en geeft me het gevoel dat ik OOK bijzonder ben.

Dat ze niet alleen aan zichzelf denkt, maar ook aan anderen wist ik al van een eerdere verjaardag. Drie jaar geleden heeft zij op haar verjaardag geld gevraagd zodat ze een donatie kon doen aan de NCFS. Dat vond ik opzich al bijzonder, want wie geeft nu AL zijn verjaardagsgeld weg!
Vorig weekend heeft ze me echter nog meer versteld doen staan. Wederom heeft ze iedereen om geld gevraagd voor haar verjaardag. Dit keer echter, heeft ze het geld besteed aan een weekendje weg naar Antwerpen voor mij en Rick!
Ik weet nu gewoon nog steeds niet wat ik hier op moet zeggen, ik vind het zo geweldig lief van haar!!! Ik kan haar wel blijven onderknuffelen, want wie doet nou zoiets!!! Gek mens. Al dr verjaardagsgeld besteden voor mij! Sprakeloos...

Is er al een Nobelprijs voor Most Beautiful Person?P.S. Morgen komt echt het stukje over Antwerpen, maar dit moest eerst!

8 opmerkingen:

 1. Dat is echt teveel eer hoor...Ben benieuwd naar je blog over Antwerpen! Rick had al wel gekrabbeld dat het erg leuk was geweest en het hotel mooi, maar ik wil natuurlijk meer horen ;). Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat is inderdaad wel echt een heel mooi cadeau! Het cadeau van 3 jaar geleden trouwens ook! Wat je zegt, sprakeloos, dat was ik ook toen ik dit stukje las. Echt ontzettend mooi! Als er een Nobelprijs voor Most Beautiful Person zou bestaan, zou ik gaan stemmen, haha!
  En het stukje over dat jij OOK bijzonder bent, daar zou ik maar niet over twijfelen!
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Tamara,
  Het is toch geweldig dat je zulke lieve mensen om je heen hebt.
  Fantastisch dat ze jullie de gelegenheid geeft om een weekend in Antwerpen te genieten. Dat is voro haar ook een kadootje om jullie te zien genieten.
  Geef haar ook van mij maar een dikke knuffel en een bedankje dat ze dit doet. En maak er iets moois van in Belgenland.
  Liefs, Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem11:30 a.m.

  Hey Tomaatje,

  Fijn dat er toch ook hele lieve mensen er zijn.

  Je hebt inderdaad een speciale vriendin. Die moet je koesteren in je hart bewaren.

  Geniet samen met Rick van Antwerpen!

  Liefs, Mozzerllabolletje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uhm er klopt iets niet...Ben ik vaste blogger heet ik Michelle 8-)...Maar ik heet toch echt Catharina...Vaag!!! Maar bedankt voor alle lieve reacties :). Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wouw meid,

  Echt heeeel erg bijzonder inderdaad.. Geniet daar van, vooral echte vrienden zijn er vaak maar op 1 hand te tellen. Die vrienden moet je koesteren, maar zoals ik dit nu lees.. je mag trots zijn op haar dat zij jou vriendin is.. Geniet van dat weekendje, want dat is je ongetwijffelt onwijs gegunt!

  Veel liefs, Melanie! (L)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En intussen is 'morgen' alweer 'eergisteren'. Ik wacht nog steeds ;).

  Kus, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem9:17 a.m.

  Heel af en toe komen er mensen in je leven die weten wat echte vriendschap is! Dit is echt heel erg bijzonder, en je vriendin is een geweldig persoon. Dat je sprakeloos bent, begrijp ik, zoiets heb ik ook mee gemaakt, en je vraagt je af waarom doen ze dat voor mij? Maar het enige antwoord is dat ze ECHTE vrienden zijn!

  Groetjes Stans

  BeantwoordenVerwijderen