03 januari 2011

Het Jaar van de Tijger

Waar moet ik nou over schrijven? Dat dacht ik toen ik bedacht dat ik eigenlijk nog een oudejaarsblog moest schrijven. Ik wist het niet zo goed. Moest ik net zoals iedereen schrijven over het afgelopen jaar? Dat leek me niet zo interessant, zoveel is er niet gebeurd. Nou ja, de eerste driekwart jaar niet. De twee hoogtepunten waren natuurlijk de transplantatie (GROOT hoogtepunt) en mijn registratie met Rick (ook GROOT).

Leuk om te weten dat afgelopen jaar, 2010, het jaar van de tijger was. Mijn jaar dus, want ik ben een Tijger (geboren in 1986) Dat afgelopen jaar mijn jaar zou worden was eigenlijk niet meer dan logisch.

Toch wil ik het ook graag hebben over komend jaar, jullie vertellen wat mijn plannen zijn. Voor de meesten ook niet nieuw, maar ik wil graag aan het eind van het jaar kijken hoeveel plannen ik "gehaald" heb.

Een van mijn plannen is weer te gaan studeren. Wat weet ik nog niet precies, ik twijfel nog. Ik moet nog een open dag bezoeken, maar zodra ik eruit ben laat ik het jullie weten!

Verder wil ik graag met Rick op een uitgebreide vakantie, in het buitenland uiteraard. Het liefst willen we een rondje Amerika doen, maar we moeten nog uitzoeken of dat mogelijk is. Anders wordt het wat dichterbij, Italië ofzo? In ieder geval, ergens waar ze lekker weer hebben, langer dan 5 dagen achter elkaar;)

Ik wil graag wat meer sporten, en ik heb mijn oog laten vallen op schaatsen. Ik wil graag aan het eind van het jaar 10 kilometer kunnen schaatsen! In de zomer zou ik het schaatsen moeten vervangen door skaten, maar een kniesoor die daar op let. Het gaat immers om de conditie!

Verder wil ik graag met Rick deze zomer nog gaan paragliden. Dit was eigenlijk zijn cadeautje voor zijn verjaardag in 2008, maar daar zijn we nog steeds niet aan toegekomen! Deze zomer dan maar!

Verhuizen is ook een item op ons verlanglijstje.We wonen natuurlijk nu in een prachtige mantelzorgwoning, maar om eerlijk te zijn, hij is wel wat aan de krappe kant qua bergingsruimte. Aangezien we beiden nog wat spullen bij onze ouders hebben staan, lijkt een extra kamer geen overbodige luxe. En natuurlijk willen we ook eens écht echt op onze eigen benen gaan staan.

Maar bovenal gaan we samen lekker genieten van het prachtige geschenk dat het laatste deel van 2010 heeft gegeven: Mijn nieuwe longen!

Natuurlijk wensen Rick en ik jullie allemaal een supergoed, gelukkig en gezond Nieuwjaar!!

9 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke vooruitzichten en doelen hebben jullie zo saampjes.
  Geniet er van en maak 2011 tot een super jaar zodat je het de daarop volgende jaren kunt voort zetten.
  Liefs, Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem11:01 a.m.

  Ik wens jullie een supergoed 2011 toe! Mooie plannen allemaal :-)
  Dat is toch zo'n wensballon? Wij hebben er hier op oudjaarsavond meerdere voorbij zien komen, leuk om te zien zo op 8-hoog :-)
  Liefs van Sandy(Ydnas)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blog. Met mooie voornemens. Wat fijn om te lezen. Ik hoop dat je alles mag gaan waarmaken. Het moet geweldig zijn om uberhaupt de optie te hebben om het te doen.

  He ik wil ook gaan schaatsen dit jaar. Jammer dat je ver weg woont :-((
  Ik geloof dat ik al trots zou zijn op 10 rondjes :P

  Een mega fijn 2011.

  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara,
  klinkt goed, leuke doelen! Ik wens jullie in ieder geval al het goeds voor 2011!
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. succes met alle doelen behalen:)
  ze klinken erg leuk en denk ook wel dat het je gaat lukken

  liefs xx marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen hebben jullie nog in het verschiet.. Nou heerlijk hoor! lekker genieten van het leven, is ook zeker iets wat jullie bijde enorm verdiend hebben!

  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens jou ook alle geluk van de wereld toe en geniet nu maar van je nieuwe longen en leef je nieuwe leven samen met je partner.
  Gun het jullie van harte.

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tamara leuke foto.
  moest even kijken of ik wel de goeie had

  fijne dag nog

  groetjes jet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk dat je nu zulke mooie doelen kunt maken!! Ben benieuwd wat je gaat studeren :)
  Ik hoop je snel weer te zien, maar eerst moeten alle ziektekiemen hier het huis uit zijn ;) Hihi.
  Ik zie je iig de 29e!
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen