13 maart 2011

Outrun CF

Nou moet ik toch eigenlijk wel iets vertellen.

Djuna is ondertussen getransplanteerd. Dat is 1. Ondanks dat het een zware revalidatie is voor haar, staat ze niet stil. Zo besloot ze onlangs een CFloop te organiseren gebaseerd op een Amerikaans concept. Kijk maar even op haar site waar het precies om gaat: HIER dus ;)

Uiteraard besloot ik daar aan mee te doen, ik heb die nieuwe longen natuurlijk niet voor niks. Ik kwam al gauw tot de ontdekking dat we een klein probleempje hadden: Op de dag dat het gehouden worden zitten we (met nog een paar mensen ) verjaardag te vieren op Texel. En de loop is in Scheveningen. Iedereen met een beetje aardrijkskundige kennis weet dat dat best een stukje rijden is. En als je je Cfers kent weet je dat die een lichtelijk probleem hebben met (heel) vroeg opstaan. Maar! Geen probleem!! Want op Texel hebben ze ook strand, dus besloten we om de Loop Wereld(nederland)Wijd te maken!!

Dusss waar het om gaat:

20 maart gaan er een heleboel mensen (CFers + andere mensen) 1 mijl (1.6 kilometer) lopen voor de NCFS! Wij lopen die 1 mijl op Texel ivm omstandigheden. We kunnen gesponsord worden, al het geld gaat naar de NCFS!

Ik zelf zal 1 euro per sponsor bij leggen, tot een maximum van 50 euro (want wat Irene al zei: W.ajong is ook maar zo zo)

Wil je nog meedoen, op Scheveningen of Texel dan mail je Djuna (al is zij momenteel ziek, dus ik weet niet of ze in staat is (snel) te antwoorden)

Wil je mij en R. sponsoren voor die loop mail dan naar Mij

Ik hoop dat ik, ondanks dat het een kort van te voren bericht is, toch nog wat sponsors op kan halen!

5 opmerkingen:

 1. Wat cool dat jullie *het* op Texel doen!
  En wie zijn dat precies?
  Jij, Rick, je zus, Marjolein, Charlotte?
  How very urban!!!
  :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Tamara,
  goeie actie! :-)
  Heel veel succes en ook lekker genieten op Texel!
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige manier om jullie afwezigheid in Scheveningen te compenseren. Hoop dat er veel lopers bij komen en wellicht een lokale sponsor zodat jullie je Wajong kunnen gebruiken waar die voor bedoeld is; jezelf!!
  Veel plezier.
  Groetjes,
  Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaja!
  Jammergenoeg kan Mars er niet bij zijn. Want zeg nu zelf, hoe meer CFers hoe meer vreugd?!

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga hier in Birmingham mijn best doen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen