03 augustus 2013

Updatetje

In mijn vorige blog (ja die van een jaar geleden *ga je schamen Tamara*) wist ik niet zo goed wat ik zou gaan doen met mijn vrije tijd. Ondertussen heb ik daar gelukkig geen last meer van! Sinds afgelopen februari heb ik een baantje bij een welbekend bedrijf wat zuurstof levert waardoor ik in ieder geval 16 uur per week van de straat ben. Ik merk dat dit mij erg goed doet, ik sta op een normale tijd op, ik heb gezellige collega's en ik voel me een stuk fitter. Ik moet nog wel 's middags even mijn rust pakken, anders val ik direct na het avondeten al in slaap (ook zonde).

Met mijn longen gaat het dus erg goed, ze zijn stabiel en tot nu toe heb ik nog geen afstotingsverschijnselen gehad (duimen dat dit zo blijft natuurlijk!!) Helaas besloten mijn darmen twee weken geleden eens roet in het eten te gooien. Ik mocht eerst een paar dagen thuis proberen het op te lossen maar dit mocht niet baten, dus besloten ze me afgelopen vrijdag in het ziekenhuis op te nemen. Naast dat mijn darmen nog steeds niet netjes hun werk deden, ging mijn spiegel van de anti-afstotingsmedicatie ook naar beneden (en niet zo;n beetje ook) dus ik mocht blijven zodat ze alles in de gaten kon houden en mijn darmen een boost konden geven.
Gelukkig deed alles het 5 dagen later weer, alleen merkte ik toen ik thuis was dat mijn lichaam in die week veel verloren was qua conditie en spierkracht.

Nu, 4 dagen later voel ik me al zeker weer wat beter, maar nog niet zo goed als dat ik me voelde voordat mijn darmen vervelend begonnen te doen.
Het is in ieder geval al met al een ervaring geweest (voor alles is een eerste keer!) en ik doe het liever niet nog eens ;)

Kortom, ondanks af en toe een kleinigheidje gaat alles goed. Ik ben lekker druk en vermaak me prima!

5 opmerkingen:

  1. Oh Tamara,

    Er kan een G 'tje aan je profiel worden toegevoegd. Gevoelige darmen. ;-)
    Groetjes Ad

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natuurlijke kruiden kunnen epilepsie genezen, ik heb meer dan veertien jaar epilepsie gehad, ik heb veel geld uitgegeven om medicijnen uit het ziekenhuis te halen om me gezond te houden, ik ging naar veel ziekenhuizen om te genezen maar er was geen oplossing. Op een dag was ik op kantoor door het internet gaan toen ik een bericht zag over Dr. Itua-kruidengeneeskunde over hoe hij een vrouw uit Kansas genas die aan hiv leed en ze noemde epilepsie als lijst van ziekten Dr. Itua kan net zo goed genezen ik nam contact met hem op met epilepsie Cure-oplossing, ik email hem. Hij vertelde me de dingen die ik moest doen en gaf me ook instructies om mee te nemen, die ik op de juiste manier volgde. Voordat ik wist wat er na twee weken gebeurde. Tot mijn grote verbazing, na geduldig te hebben gedaan volgens de instructies van Dr. Itua, was mijn epilepsie genezing, ik wil Dr Itua hartelijk danken die God heeft gestuurd om zijn mensen te genezen met zijn natuurlijke geneeskunde Ik bid dat God je zal zegenen voor het goede werk dat je doet. Voor iedereen die nog steeds aan deze ziekte lijdt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail op :; drituaherbalcenter@gmail.com Of Whatsapp-nummer .. . + 248149277976 zoals ze zeggen dat zijn kruidengeneesmiddel de enige permanente oplossing is voor beslaglegging. Hij kan net zo goed het volgende genezen ... Herpes Virus, HIV / Aids, Hepatitis A / B, Gordelroos, Koortslip, Epilepsie, Wrat, Lupus, Diabetes, Mannen / Vrouwen Onvruchtbaarheid, Inbeslagneming, Kanker alle soorten.

    BeantwoordenVerwijderen