18 december 2006

Dickens!

De allereerste Dickens was 16 jaar geleden. Ik was er 1 of 2 keer geweest toen ik nog een klein meisje was, en het was toen heel indrukwekkend. Het was toen nog zeer nieuw, nog niet zo bekend en gelukkig ook nog niet zo druk. In de loop van de jaren is het Dickens uitgegroeid tot een Festijn dat wereldberoemd is. Er komen Nederlanders, Duitsers, Engelsen, Fransen en zelfs Koreanen!

Under the Mistletoe

Een wachttijd van een uur is niet abnormaal. Ik had daarom geen zin meer om naar het Dickens toe te gaan omdat je zo lang in de rij moest staan. Dit jaar wilde ik het er toch maar op wagen, ik had immers een rolstoel en dan mag je er vast wel langs. Dat is vaak zo bij rolstoelers. Ook bij het Dickens was het zo. Rolstoelers mogen meteen helemaal naar voren en worden er zo tussen geschoven. Niks geen lange wachttijden voor ons! Wel zo prettig want het was stervenskoud!! Gelukkig had ik een dikke sjaal om en handschoenen aan.

Ebenezer Scrooge!!

We hebben zo'n 2.5 uur daar rondgelopen, met een pauze van een half uur bij Dong (die woont bij toeval midden in het Dickens rondje, de enige rustige straat daar.) Lekker even bijgepraat en gerust en wat gegeten. In de bergkerk naar mijn vaders koor geluisterd, buiten op het plein naar de straatschoffies die liepen te bedelen.
Het was erg indrukwekkend en met zo'n rolstoel wil ik er best nog een keer heen!:)
Wij Saampjes

3 opmerkingen:

 1. Anoniem12:41 a.m.

  Ja, volgend jaar ga ik met jou! :P Goed idee, hehe, ook al zijn de trams in Den HAag niet op rolstoelen berust (ja, ik heb weer wat geleerd afgelopen event :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He meis!
  Mag ik niet een keer samen met jou naar een pretpark :P? Grapje hoor, ik ga je niet gebruiken voor dit soort gedoe! Wel super leuk dat je samen met Rick bent geweest :-). Lieve foto van jullie samen! Je kerstkaartje is trouwens onderweg (je moet um wel delen met Judith haha).
  Fijne kerst en een gelukkig 2007 alvast!
  Kusje, Cath

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Juist. En WAAROM sta ik niet op je blog?? Wie waren die "straatschoffies" dan, terwijl dat koor van papa wel werd genoemd? Tsss.... Ik ben beledigd.

  BeantwoordenVerwijderen