01 februari 2007

En dan heb je het!

In navolging van Judith maar dan anders wil ik jullie nog wat grappigs vertellen over wat er een aantal weken geleden is gebeurd.

"Het was een sombere donkere avond (logisch want het was al 8 uur) en een klein maar dapper meisje reed met de grote auto van haar vader en moeder richting Diepenveen, waar zij een afspraak had met wat andere leiding van de JPD (jeugdkerkding) om een video te gaan kijken en te gaan voorbereiden. Alwaar aangekomen op het donkere duistere weggetje, genaamd de Ganzekooiseweg (wie bedenk dat ook zoiets) reed zij aldus het goede huis voorbij. Om weer terug te kunnen moest zij keren op de weg. De weg was redelijk breed en bovendien was er aan beide kanten nog een stuk gras en een greppel, maar breed genoeg. Dat moest lukken!

Zeker van haar zaak draait zij de auto eerst naar voren en vervolgens rijdt ze naar achter. MAAR!!! Het lot wil dat het die dagen ervoor nogal geregend had. Het meisje rijdt naar achter en stopt. Als zij echter weer naar voren wilt rijden, voelt ze de wielen slippen en voelt ze dat ze langzaam naar achter zakt. Tevergeefs geeft ze meer gas bij maar het mocht niet baten. Ze pakte de telefoon en belde degene op waar ze heen moest. Die probeerde haar eerst met zijn auto eruit te trekken maar dat lukt niet! Hij ging op weg naar zijn buurman, en hoopte dat hij thuis was, want de buurman had een grote trekker! Gelukkig was de buurman thuis, en hij trok het meisje 1,2,3, uit de greppel, en het meisje kon vervolgens weer vrolijk verder rijden.


JA MENSEN, IK WAS IN DE GREPPEL GEZAKT! (schadevrij gelukkig;))

Gelukkig hoefde ik deze niet te bellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten