11 februari 2007

Verslaafd?

Nou weet ik hoe een junkie zich moet voelen als hij afkickt van de drugs.

"Wanneer je jezelf iets ontzegt dat erg belangrijk voor je is, kan je hier lichamelijk heel wat last van hebben. De meeste drugs veroorzaken geen levensbedreigende afkickverschijnselen, maar je kan je wel verwachten aan bijvoorbeeld hoofdpijn, zweten, angstzweet, buikkrampen, je opgefokt voelen, moeilijk (in)slapen, rusteloos zijn, drang om te gebruiken, nachtmerries, dromen van gebruik, je zinloos voelen, depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, ... Hoe langer je gestopt bent, hoe minder last je hebt van deze verschijnselen."

Rick is al een aantal dagen flink verkouden. Nou is dat op zich geen wereldramp, maar bij een cfer kan het toch behoorlijk wat schade veroorzaken. Ik word zelf erg snel verkouden, en ben ik dat eenmaal dan resulteert dat vrijwel altijd in een ziekenhuisopname, en laat ik dáár nou net geen zin in hebben;)

Daarom heb ik mezelf verboden om met Rick te zoenen en bij hem te slapen voor zolang hij verkouden is. Een erg moeilijk klusje, aangezien we sinds het begin van onze relatie niet veel anders doen;)
Ik krijg dan ook al flink last van ontwenningsverschijnselen. Ik heb hoofdpijn (zou ook ergens anders van kunnen komen) voel me opgefokt, slaap moeilijk in, ben rusteloos, heb drang om Rick zo mogelijk nog meer te zoenen dan normaal, heb nachtmerries (nouja geen nachtmerries maar wel erg vreemde seksuele dromen --> Seksueel gefrustreerd?) en stemmingswisselingen (Ben de laatste dagen weer flink chacherijnig af en toe om niks, en dat heb ik toch al lang niet meer gehad, sinds ik op mezelf woonde)

Conclusie: Ik ben verslaafd aan Rick. Maar wat kan je ook anders, met zo'n lekker ding aan je zijde;)

1 opmerking:

  1. zeker ook af en toe akelig voor je directe omgeving - maar 't is je vergeven hoor, ik dacht nl. al zoiets

    BeantwoordenVerwijderen