16 november 2007

Verjaardag

In 1986 was je pas volwassen bij de leeftijd van 21 jaar. Dus toen ik geboren werd, was de kans fifty-fifty om überhaupt volwassen te worden. Veel mensen staan daar niet bij stil, voor hen is het gewoon om die 21 te halen! Voor mij echter wel een bijzondere dag!! 22 oktober was voor mij de dag, dat ik officieel het kindzijn van me af mocht schudden, en me echt "volwassen" mocht noemen.
Niet ontzettend rooskleurig natuurlijk, gezien het feit dat ik al een jaar op de wachtlijst voor nieuwe longen sta, wat betekent dat de leeftijd van 24 al niet meer binnen 't verschiet ligt, in ieder geval niet met deze longen.

Toch ben ik blij dat ik de 21 heb kunnen halen met deze longen, gezien het aantal sterfgevallen de afgelopen jaren. Daarom hebben we het natuurlijk ook uitbundig gevierd!! Er waren ongeveer 36 mensen, en het was echt bommetje vol!! Ontzettend gezellig, maar wel erg vermoeiend!

Ook had ik van Rick al de 21e een ontzettend mooi cadeau gekregen! Hij nam me mee in de auto, maar vertelde nog niet waar we heen gingen. Wel moest ik me heel mooi aankleden (dus mooi dat ik nog even gewinkeld had van te voren;))

Gesprek in de auto:

T:"Waar zijn we?" *Oh in Zeist* Zeist, Zeist, wat in hemelsnaam kan er nou te doen zijn in Zeist. Het enige wat ik me kan bedenken is dat het landgoed van Wibi Soerjadi hier staat, maar nee dat doet Rick vast niet, want hij is niet zo erg fan van klassieke muziek. Hm dit gedeelte van Zeist ziet er wel érg mooi uit.. Hee ik geloof dat ik dit ga herkennen...

Dus toch Wibi:D Lieve lieve allerliefst Rick had mij meegenomen naar een salonconcert van Wibi! Deze geeft hij af en toe in zijn landhuis (niet zo'n kleintje ook) en in de pauze wordt er een high tea verzorgd. Ontzettend gaaf dus! Om überhaupt in het landhuis van Wibi te zijn!!! Het concert was echt ontzettend mooi!! De akoestiek van het huis is prachtig, en het klonk daardoor veel mooier dan in de zaal van de schouwburg, waar door de vele versterkingen ik alleen maar galm hoorde. Het was echt in 1 woord fantastisch!! Als "toetje" kregen we nog een versie te horen van het Pirates theme, gespeeld met alleen de linkerhand!!! Ontzettend knap!!!Daarna ging hij natuurlijk weer handtekeningen uit delen en kon je weer met hem op de foto. Dus zo heb je hem nog nooit gezien en zo twee keer in 1 maand!! Echt onwijs tof!! En het allermooiste cadeau wat ik heb gekregen:) Love You lieve Rick!!!Verder heb ik ook ongeveer alles gehad van wat er op mijn lijstje stond dus ik ben een heel erg tevreden meisje:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten