01 maart 2009

Ehm...

Jazeker, het is verdorie alwéér 5 weken geleden dat ik voor het laatst schreef. Shame on me!

Waarom ik niet schrijf, dat is de vraag: Ik ben gewoon over het algemeen vreselijk lui en als ik de keus heb tussen opgenomen afleveringen van net5 series kijken, of mijn blog updaten is de keus niet erg moeilijk. Bovendien gaan de blogs zo snel van de CFcafe homepagina af, dat het haast niet de moeite waard is om te bloggen, de helft wordt toch niet gelezen (lijkt haast wel)
Waarom zou ik dan toch doorgaan met deze blog? Ik wil mensen gewoon op de hoogte stellen van mijn wel en wee. Dit gaat ook goed, zolang daar iets over te zeggen valt, wat niet echt het geval was afgelopen maand, in ieder geval niks schokkends.

Nu heb ik gelukkig weer wat te melden! Ik zit alweer bijna een week aan een infuuskuur! Gelukkig mocht ik dit keer thuis beginnen, het is namelijk zo dat ik me over het algemeen niet vreselijk slecht voel, maar wel erg benauwd. Het hoesten was ook niet om over naar huis te schrijven, dus besloten we om er nog een kuurtje tegen aan te gooien. Tot nu toe heb ik nog niet echt het idee dat het iets doet, sterker nog, ik krijg weer pijn in mn long. Dus even afwachten maar.

Verder ben ik ook erg druk met t een en ander, waar ik nog steeds niks over mag vertellen. Ik kan jullie al wel vast hints geven wat het grotendeels gaat verraden, maar de hoe en wat precies van het geheel blijft nog even geheim!

En dit is mijn nieuwe laptopje:

5 opmerkingen:

 1. Nou, je blog word iig zeker door mij gelezen, elke entry! Omdat ik dus echt alleen maar 's nachts online ben ofzo.. Wij chatten veelste weinig, dus dan hou ik me op deze manier maar op de hoogte.
  Miss you.
  xxx
  Knuf,
  Je nichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees je blog wel hoor! :)

  Vervelend dat je weer zo benauwd bent, en dat die infuuskuur niet echt werkt tot nu toe. Hopelijk merk je er binnenkort wel wat meer van!

  M'n moeder heeft trouwens vorige week haar PAC gekregen! Ze heeft er dinsdag al haar eerste chemo in gekregen, en ze is er erg blij mee (met de PAC dan ;)) Ze is nog nooit zo makkelijk geprikt ;)

  Nou, ik kijk weer uit naar de volgende blog! (zolang er maar leuke dingetjes in staan! ;))

  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie laminaat en nieuwe gordijnen????
  Toch?????
  Liefs,
  Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara,
  Ook ik kijk steevast op je blog hoor. Niet via Cfcafé maar via longtransplantatie.nl .
  Hopelijk voel je je snel weer wat beter.
  En ik geloof dat je de komende tijd genoeg hebt om te vertellen! Als ik de foto's zo bekijk.
  Jolanda Abma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem1:44 p.m.

  Hoi,
  Je kent me niet, maar zoals je ziet kijk ik ook heel regelmatig op je blog. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat doen met laminaat en stoffen.

  hartelijke groet,
  Xandra Timmers
  p.s. ik ben een collega van je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen