18 september 2009

Stipjes

Vaak valt er niks te beleven op een vrijdagavond, maar op deze zonnige vrijdagavond zag ik iets heel moois! Maar liefst 10! luchtballonnen kwamen over het WKZ gevaren, prachtig om te zien! Ik verwacht er nog wel meer te zien, geen foto's helaas want daarop zie je alleen stipjes....

5 opmerkingen:

 1. geweldig het liedje.... old memories :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem9:52 p.m.

  wij hebben ook 8 ballonnen gezien - vijf boven de A28 = tussen Utrecht en Amersfoort (misschien wel een aantal dezelfde als die jij hebt gezien...??) en een drietal vlakbij Stroe - hierdoor onstond zelfs een korte file! Echt ballonnenweer dus vanavond.
  Gelukkig zit je a.d. buitenkant van het ziekenhuis en kun je ver weg kijken - best kans dat je er morgenavond weer een aantal ziet!
  Heel leuk trouwens dat je dat liedje erbij hebt gevonden!.
  gr. Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ieks dat menneke! Met briljant Goois haarrrrr inclusief matching uilenbril. Ik had hem bijna helemaal verdrongen maar nu staat hij weer op mijn netvlies gebrand. Thanx Tamara! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Tamara, ik kende het liedje helemaal niet. Wel erg grappig, zeker bij jou uitzicht ;-))

  Fijn weekend, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heee Tamara,

  Ik wilde even iets van me laten horen. Ik zit namelijk in het buitenland (Indonesie) en moet regelmatig aan je denken en hoop dat er voor ik thuis ben nieuwe longen voor je zijn. Ik wilde eigenlijk hier mijn telefoon uit zetten, maar toen bedacht ik me dat ik wel eens een heel belangrijk smsje zou kunnen missen;-) Ik hoop dat ie nog komt deze week!
  Dus....vanaf de andere kant van de wereld wordt ook aan je gedacht;)

  Liefs Mars

  BeantwoordenVerwijderen