03 juni 2010

Lekker weekje

Het is zeker een goede week geweest! Allereerst gaat het nog steeds wel goed met de kuur, ik kan de dag weer goed doorkomen. Ik heb gisteren zelfs weer even een paar minuutjes gefietst bij de fysio, wat ik al bijna een jaar niet meer heb gedaan en dat ging redelijk, moest op een gegeven moment stoppen vanwege verzuring in m'n benen. Toch netjes.
Verder mocht ik afgelopen maandag weer op controle komen, althans ze hadden me niet in de computer staan, dus er was iets niet helemaal goed gegaan, maar het kon gelukkig allemaal wel. Rick was dit keer voor de verandering eens mee, dat was wel een keer fijn. Normaal gesproken gaat mijn moeder maandags mee, want maandag is haar "zorgdag."

Verder is er weer (goed) transplantatie-nieuws!! Toen ik vorig jaar in het ziekenhuis HUI lag, lag er naast mij een CF-vriendin die ook op HUI stond. We volgden ongeveer het zelfde weggetje, zij werd een maand na mij naar huis gestuurd, om op HU verder te wachten. Zodoende stond zij vorige week ook al 9 maanden Hoog Urgent!! En nou is ze eindelijk opgeroepen!! Toen ik dat hoorde was ik echt wel heel erg blij (en nouja, ook wel een tikkeltje jaloers hoor, om eerlijk te zijn. Misschien wel twee tikkeltjes;)
Het gaat tot nu toe goed met haar, en zo moet het natuurlijk ook :)
Trouwens, als je wilt weten hoe het met haar gaat moet je maar even op haar
blog kijken
Verder zijn Rick en ik nog een keer met wat familie van Rick uit eten geweest. Dat was ook erg gezellig, ondanks dat het eten wat tegenviel (bij mij dan, bij de rest was het heerlijk:D).

En natuurlijk die heerlijke zon!!! Ik begin al een aardig kleurtje te krijgen, al moet ik met die antibiotica die ik krijg wel oppassen dat ik niet rood word in plaats van bruin. Maar goed.

Hoe is het met jullie bruine kleurtje?

5 opmerkingen:

 1. Grappig Rianne heeft ook naast mij gelegen alleen in een ander ziekenhuis. fantastisch dat het zo gaat met haar.
  En wacht maar tot je getransplanteerd bent, dan word je pas rood!
  Gr en sterkte Arno

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Tamara,
  Fijn dat de kuur zn werk doet en weer een stukje op de fiets, goed hoor.
  Ja als je het zo leest gaat het echt geweldig met Rianne, heel fijn voor haar. Maar ook voor de andere wachtende een opsteker dat het zo goed gaat.
  Kan me wel voorstellen dat je een "tikkeltje jaloers" bent. Je wacht ook al zo lang.
  Heerlijk dat zonnetje, ik ben niet zo zonnebaadster maar even in de tuin zitten is natuurlijk heerlijk.

  Alvast een fijn weekend, groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej lieverd,

  Nou wat goed zeg dat je lekker kleurtje krijgt! Met de mijne is het anders slecht gesteld.. haha, het is net alsof ik een klap met de meelzak heb gekregen. Ofterwijl, ik lijk net een engels man!! hahaa lol!

  Maargoed, dat terzijde. Ik ben ook ondzettend blij voor Rianne!! Net zoals jou.. Nu gaat we blijven duimen voor jou! (zoals ik al deed, maar nu nog een tikkeltje harder!)

  Het komt goed,
  tot krabbels maar weer kanjer!

  Kuss Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey meid,
  fijn dat het nu redelijk met je gaat, en dat je wat hebt kunnen fietsen!
  Ik hoop voor je dat die longen snel komen! Want dat heb je wel verdient, net als Rianne. Zo lang wachten...
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Check out my blog and tell ur friends about it

  BeantwoordenVerwijderen