30 juli 2010

What's in a Week (or 4)

Oei, bijna vier weken geleden dat ik voor het laatst heb geschreven. En dat terwijl:

- We een nieuwe matras hebben gekregen die heeeeerlijk ligt. Mijn maandenlange rugpijn is eindelijk weg!

- We hebben een BuurtBarBecue gehouden, met de buurt.

- We hadden een feestje, want Rick zijn oma was 75 geworden!

- Ik ben geinterviewd voor een radioprogramma. Wanneer het uitgezonden word, krijg ik nog te horen.

- We zijn bij Rick zijn opa op bezoek geweest, en op de terugweg nog langs een lieve vriendin die ook HU op de wachtlijst staat gegaan, en haar een hart onder de riem gestoken! (of liever, in haar bed gelegd:P)


Ondertussen had ik ook nog controles in het UMCU, en 2 weken geleden was ik al hogelijk verbaasd. Ik vond wel dat het lekker ging, maar dat mijn co2 zo laag zou zijn, ik was er echt van ondersteboven! En mijn dokters geloof ik ook, haha;)

Afgelopen maandag mocht ik dus weer, ondertussen ging het een stuk minder lekker. Veel hoesten, benauwd (wat evt nog door het weer kon komen dacht ik eerst) en erg veel groen sputum. Toen de benauwdheid niet over ging, maar ff aan de bel getrokken, en na afgelopen maandag op controle te zijn geweest mocht ik blijven. Mijn co2 was echter nog net zo als 2 weken geleden, dus het een was niet helemaal te rijmen met het ander.

Sinds vanmiddag ben ik weer thuis, met lekker een thuisinfuusje aan me bungelend. Mijn PAC vertoont wel wat kuren af en toe, maar tot nu toe kan ie nog steeds doorgespoten worden (Af en toe met enige kracht) Het lijkt wel alsof ie tegen een klepje aan zit ofzo:S. Ik ben dus nu een beetje panisch, dat mijn PAC misschien aan het kapot gaan is, maar hopelijk loopt dat een beetje los!!! Duimen jullie mee?

4 opmerkingen:

 1. PAC hou vol, PAC blijf het doen, PAC verstop niet, duim, duim duim. Ik ben druk bezig, ik hoop dat het helpt.
  Heerlijk zo'n nieuw matras en zeker als je dan merkt dat je rugpijn weg is. Zelf sta ik ook regelmatig op met een stram pijnlijk ruggetje, tja de jaren gaan tellen.
  Ben benieuwd naar je interview, voor welke zender was het??
  Fijn weekend en ik duim weer verder voor je ;-))

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaaa cool! Een buurtBBQ met. de. BUURT! Hahahaaa super leuk!
  Woow k hoop dat je PAC het blijft doen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen man weer aan de Antibiotica kuur, lekker dat geklungel met al die bollen thuis. Ik blijf deze kuur maar eens geheel in het ziekenhuis, denk ik.

  Je reactie op mijn vorige blog klopte trouwens. Ze hadden het op mijn slagaders gemunt, 4 keer prikken! sommige mensen moeten het nog leren ;-(

  Doe maar voorzichtig met je Pac, mijn eerste is er ook al uitgehaald. Die van nu zit al een jaar of 2 moet er niet aan denken dat ie sneuvelt. Met kleine cc spuitjes doorspuiten, maar dat zal je vast al ontdekt hebben. Succes!!
  Liefs leoni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Tamara, ik heb net gebeld met AVRO Radio 1, De Praktijk. Je interview wordt as donderdag 5 augustus om 14.10-14.15 uitgezonden!

  mvrgr,
  Alcanne Houtzaager
  Nederlndse Cystic Fibrosis Stichting

  BeantwoordenVerwijderen