07 augustus 2010

Tamara FM (2)

Voor alle mensen die mijn interview op Radio 1 gemist hebben en/of m graag (nog) een keer willen beluisteren:

Portret: Wie staat er op de wachtlijst? (1)

5 opmerkingen:

 1. Hi Tamara,

  nou ik heb het geluisterd hoor. Goed interview! Best leuk he die media aandacht ;-) Straks als we nieuwe longen hebben moeten ze alleen wel weer komen.

  Lachuh he dat filmpje van mijn vader. Ik vond het wel knap van hem. Cor (mijn man) krijgt het niet voor elkaar. Heb jij Rick al uitgedaagd?

  Waar ik gestressed van wordt. Nou volgens mij hebben veel cfers last van het naalden trauma.. Als kind sloot ik mezelf al op op de wc van kinderpoli als er geprikt moest worden. Dus ja Naalden. Maar ik maak ze altijd wel wijs dat het geen oijn doet; trots..

  HU staan is echt een nieuwe ervaring voor me. In het begin slog mijn hard al op hol als ik de trauma helikopter hoorde aankomen.. Nu ben ik er wat relaxer onder.

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tamara, Thanks voor de link, kon donderdag nl niet luisteren, omdat ik moest werken. Maar nu heb ik het alsnog beluisterd. Mooi interview en prachtige muziek ! Ik hoop dat je snel eindelijk aan de beurt ben voor nieuwe longen. Je bent trouwens wel omringd door liefdevolle mensen, een Zegen ! Hartelijke groet van Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Tamara

  heb je intervieuw beluisterd ... pff heb zeer veel waardering voor je. Wij bidden met je mee hoor dat je inderdaad het mag volhouden totdat er nieuwe longen voor je zijn. Zet 'm op

  lieve groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi interview Tamara!
  Mag je trots op zijn!
  Liefs en een zoen,
  Irène

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jahh, ik heb het gehoord, goed hoor, lekker duidelijk!!! En nu maar hopen dat er een aantal mensen zijn wakker geschud. (liefst heel veel natuurlijk)
  Maar jij hebt je best gedaan en kunt trots zijn op je zelf.

  Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen