08 april 2006

Suske en Wiske Logica


Als dat zo makkelijk ging;)... Heerlijk!

Kwam ik tegen in de Metro en wilde ik jullie toch niet onthouden, ik vind m wel geinig:)

Suske en Wiske is echt mijn meest favoriete strip, en lees m al sinds mijn 3e/4e (sinds ik kon lezen), wat dus alweer 15 jaar is! Judith en ik lazen alle Suske en Wiske strips die we tegen kwamen, elke week in de bakken van de oude bibliotheek op Keizerslanden speuren naar Suske en Wiske's die we nog niet gelezen hadden. Een "weddenschap" met mijn vader: Als wij 100 Suske en Wiske's hadden gelezen zouden we een keer het weekblad van hun krijgen! (Toen was dat nog helemaal geweldig... wat wil je, ik was 8:P)
Zo gezegd zo gedaan, die 100 Suske en Wiske's waren een eitje!
Ondertussen, tien jaar later, heb ik elke Suske en Wiske, kleine en grote verhaaltjes, en de Suske en Wiske Bengels gelezen, en is het Suske en Wiske voer op. Er komt af en toe natuurlijk wel een nieuw verhaal uit maar die zijn lang niet zo geniaal als de oude Suske en Wiske! Ja, Willy Vandersteen kon er wat van.
Een beetje Jeugd nostalgie:)

Lang leve Suske en Wiske *Hoera! Hoera! Hoera!*
Oud:Nieuw:

Ze zijn er overigens qua kleding wel op vooruit gegaan.. Ik vond die kraagjes echt verschrikkelijk! De kleding nu vind ik heel wat stoerder en leuker:) Ietsje minder braaf...

2 opmerkingen: