14 april 2008

Aan de (water)kant

Voor de derde keer in 2,5 jaar is onze auto weer eens weggesleept door wegenwacht. De vorige twee keer was maar liefst 2 keer in 1 vakantie, in Italiƫ. Dit keer schijnt het een iets ernstiger duurder grapje te zijn.

Vanmiddag waren we op weg naar mijn opa en oma. Rick en ik zaten in een andere auto (wij zouden savonds nog doorgaan naar een andere verjaardag) en mijn ouders in die van hun, dus het is van horen zeggen;) Wij waren net iets eerder vertrokken en net iets eerder bij het stoplicht, dus wij lagen al een heel stuk voor op hun. We hebben ze nog de kans gegeven ons in te halen, maar het is ze niet gelukt:P Vervolgens zijn wij de A1 opgegaan, wat volgens de TomTom sneller was, mijn ouders gingen via binnenweggetjes. Je moet toch iets doen om die reis wat spannender te maken.

Halverwege kreeg ik een smsje van Suzanne: "Bel ff." Bleken ze aan de kant te staan met pech!! Ze waren lekker aan het rijden, toen plots de motor uit viel. Van t ene ogenblik op t ander deed ie het niet meer. Langzaam naar de kant manouvreren was het enige wat mogelijk was.

Het is niet moeilijk te raden dat wij als eerste bij Opa en Oma aan kwamen. Na Route Mobiel te hebben gebeld, teruggesleept geworden naar Brummen en een reserveauto te hebben gekregen kwamen ze ruim 2 uur later binnen.

Tip 1: Koop geen Renault

Tip 2: Zorg dat je altijd met 2 auto's gaat:P (En dan zorgen dat je in de goede auto zit;))

Tip 3: Koop Geen Renault

1 opmerking: