22 juli 2009

What's happening @ B3West?

Een slangenmens, zo voel ik mij nu een beetje. Voor mij nu een eitje, aangezien ik momentel een zuurstofslang, een infuusslangetje, een sondeslang EN een insulineslangetje aan me vast heb zitten. Met recht een slangenmens!!

Hoe gaat het nu? Als ik dit blog eerder had geschreven had ik gezegd: Het gaat relatief gezien best goed. Mn CRP waarde is gedaald, de onsteking zakt dus, ik voel me minde benauwd, mijn zuurstofbehoeft zit op 1.5 lt/minuut en ik ben tot nu 2 kilo aangekomen. Al met al goede dingen. En TOCH kreeg ik een longbloeding vanmiddag. Geen idee waar die vandaan kwam, maar hij was behoorlijk heftig, ik denk dat ik wel een kwartier met mn hoofd naar voren heb gehangen en een kopje bloed heb opgehoest. Nu is dat allemaal al erg vervelend maar wat het extra vervelend maakt was het moment waarop het gebeurde.

Ik hb een vriend, Robert-Jan genaamd. Robert-Jan heeft een vriendin en het toeval wil dat zij een zangeres is in een zeer goed Zwitsers dameskoor. Momenteel vind er een korenfestival plaats in Utrecht, Europa Cantat genaamd. Ik had graag naar hun opvoering toe willen gaan, maar omdat ik op HUI sta mag ik het pand niet meer verlaten. Daarom besloten ze, op voorstel van Robert-Jan om een privé concertje te geven in mijn (minuscule) kamertje. Gelukkig zat ik net op dat moment even op het balkon, en konden ze daar met zijn allen terecht. De akoestiek is overigens super daar op het balkon, dat terzijde;)
Ze waren dus zo aan het zingen (en ze zijn echt SUPER goed) toen ik plotseling wat voelde borrelen... Het was weer zover, Longbloeding alarm!! Een kopje vol bloed, en en kwartier later was het ongeveer gestopt. Wat een schrik!! Gelukkig durfden ze het nog wel aan om vder te zingen in mijn kamertje, en zo heeft heel B3West kunnen genieten van het Jugendchor Zürich!En op de foto met zn allen:

8 opmerkingen:

 1. Anoniem8:35 a.m.

  Wat geweldig dat het koor naar jou kwam, maar jij bent ook zo'n leuk mens. Als ik je verhalen lees voel ik als het ware je optimisme en sterke karakter. Ik denk dat mensen het fijn vinden om met je om te gaan.

  Succes met alle toestanden in het ziekenhuis.

  Hedwiche

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tamara,
  Wat vervelend van de longbloedingen, bah bah bah.
  Super dat je zo'n mooi concert hebt gehad. Volgende keer gewoon met nieuwe longen op een leuke buitenlandse locatie.
  Veel sterkte en suc6.
  Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Tamara,

  Ik sluit me helemaal aan bij degene boven mij. Ik volg je nu weer sinds een paar weken en blijf zo ontzettend onder de indruk van hoe sterk je bent. Vind het echt bewonderingswaardig!! Ongelooflijk.

  Zondag ga ik op vakantie en ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat als ik terug ben. Pas goed op jezelf!

  Geke

  ps. Mijn vriend en ik behoren tot de groep mensen die tot nu toe maar niet heeft durven besluiten over donor worden (schaam me inderdaad). Maar we hebben nu afgesproken dat we voordat we op vakantie gaan, allebei ons codicil op de bus te doen. Jouw verhaal is hierin doorslaggevend voor mij geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem1:00 p.m.

  Hey Tamara,

  nou vervelend precies zo op dat moment. Maar wel super wijs dat ze wilden zingen speciaal voor jou. Ik ga zo effe het filmpje checken en zelf oordelen of ze inderdaad mooi kunnen zingen :)

  Maar mooi dat je bent aangekomen, gaat dus goede kant op. Ga zo door!

  ps. Je moet je vriend effe vragen of die Harry P. nieuwste film kan regelen voor je, die moet je gewoon zien, erg wijze film.

  Cheers,
  Peter Bras

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem1:02 p.m.

  ah heb filmpje gecheckt...dat hoort idd mooi. ik ga effe verdere youtuben en kijken of ze nog ergens anders staan.

  cheers,
  Peter B.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi tamara,
  he jekkie, die bloeding..... sterkte er mee
  leuk dat je het koor op je site zette, klinkt mooi! ik zit zelf in 2 korenm vandaar mijn interesse
  liefs van elly
  ps zit te sprayen, heb 1 hand nodig dus geen hoofdletters :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem10:14 p.m.

  Hey Tamara,
  Je kent mij niet, maar ik volg je blog via het CF-cafe.
  Ik wil je zeggen dat ik het knap vind hoe je met alles omgaat.
  Ik sta ook HUI, maar ik ga elke twee weken zowat door het putje van stress of het wel verlengd wordt...
  Hoe doe jij dat? Kan je het van je afzetten?
  Hoe! Ik vind dat echt moeilijk.
  Groetjes,
  Meisje met cf (21 jaar).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat super zeg! Helemaal mooi, een privé optreden.

  Natuurlijk om een rot reden maar daar moet heel snel verandering in komen!

  Spreek je gauw weer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen