01 augustus 2009

Weekje verder

Er gebeurt hier niet zo bijzonder veel, daarom blog ik ook niet zo vaak. Verder is hier niet zo veel nieuws te melden behalve dat ik weer aan het infuus zit. Dit omdat m'n onstekingswaarde te hoog werd en bleef. Verder voel ik me al een week misselijk, niet lekker en gammelig. Ik weet niet waar het vandaan komt, wel veel spanning en stress de afgelopen week dus dat heeft er misschien ook wel wat mee te maken. Mijn vergaarde kilo's ben ik hierdoor weer kwijt geraakt. Hopelijk herstelt zich dit weer komende week.
Rick mocht gelukkig dit weekend twee nachtten bij me slapen, daar ben ik wel blij mee. Vandaag even lekker op het balkonnetje gezeten, en er wordt hier vooral veel gerummikubd.

5 opmerkingen:

 1. Vanuit onze vakantie midden in de nacht wil ik je even laten weten dat wij aan jou denken. Zet m op! Liefs dennis mike en de meiden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte meid,
  Denk aan je!

  Liefs, Melanie..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem1:12 p.m.

  Hoi Tamara, wat balen dat je kilo's er weer af zijn, hopelijk ben je snel van je misselijkheid af en ga je je wat beter voelen en vliegen de kilo's er weer aan! Heel veel sterkte daar in het ziekenhuis, zal niet meevallen daar zo lang te moeten blijven :-(
  Groetjes van Sandy (Ydnas van CFcafe)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara!

  Ik ben inmiddels ook weer terug in NL, en schrok wel een beetje van die longbloeding waar je over schreef! Jeetje zeg, wat stom :( Ook vervelend dat die kilo's die er aan zaten er nu ook weer af zijn. Je mag nu dus nog steeds niet getransplanteerd worden? Wat een gedoe zeg.. Zet m op he! Ik denk aan je!

  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Tamara,

  Wat vervelend dat het even tegen zit, ik hoop dat je je snel weer wat beter zult voelen.
  Rummikub, tijd niet gedaan maar wat hebben wij daar altijd bij moeten lachen ;-))

  Hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen