28 augustus 2009

8 weken HUI

Langzaam heb ik de grens verlegd van begin naar het eind van de week. Dit omdat ik het handiger vind mn HUI weken bij te houden, dat is wat er nu echt telt.

8 weken HUI alweer, dat schiet op! Helaas nog geen nieuwe longen voor mij, maar volgens geheime bronnen laat dat niet lang meer op zich wachten!
Ook heeft Judith ondertussen zich als bookmaker opgeworpen. Je kan je bij haar melden om evt data en tijd door te geven over het hoe en wat van mijn soon to be transplantatie;)

Verder is de 200e kaart van de week binnengekomen, op een zeer originele manier. De Winnaar kwam uit Deventer, en eigenlijk zijn het drie winnaressen! Ze vonden het leuk om 13 postzegels en kaarten aan me te besteden om vervolgens het bericht te verspreiden over deze 13 kaarten. En de 200e zat daar toevallig ook tussen! Het bericht op de kaarten: Omdat wij hopen winnaars van de 200e kaart wedstrijd te zijn ;) Heel grappig :P
Het kadootje wordt komende week door mij gefabriceerd!

Dat de 200e kaart is binnengekomen betekent natuurlijk niet er geen kaarten meer verstuurd hoeven worden hoor:P Ik lig trouwens wel op (alweer) een andere kamer: dit keer kamer 19! De rest van het adres zoek je maar ergens in een blog hieronderop.

Verder nog wat leuke foto's:

Mijn laptop gepimpt ;)


Mijn inhoud in de patiëntenkoelkast...


Hij stond rechtop! Uit zichzelf!! :O

8 opmerkingen:

 1. Heey Kanjer,

  Ja wat gaat dat hard hé?
  Ik hoop dat de geheime bronnen gelijk hebben! Nog even volhouden dus.

  Kop op, je kunt het.
  Liefs Melanie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het schiet echt niet op he!
  Ik heb ingezet op 4 september, om 3 uur 's nachts. Ik denk, daar moet je maar wakker voor worden hoor ;) Ik hoop natuurlijk van harte voor je dat het eerder wordt!! Martijn heeft trouwens ingezet op 4 september om 3 uur 's middags, die vond het zielig dat je er wakker voor moest worden gemaakt, haha! Maar goed, voor ons moet je dus nog een weekje wachten, maar ik hoop echt dat je dat niet meer hoeft. Want 8 weken wachten (en eigenlijk al bijna 3 jaar wachten!) is gewoon belachelijk!
  Wel echt heel leuk, dat er 13 kaarten binnen kwamen!! :D Ik zal snel weer een leuke kaart zoeken ;)
  Hou vol, ik denk aan je!
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedere keer als ik je blog open hoop ik zo dat er staat dat er nieuwe longen zijn....!!!! Tjonge wat duurt dat lang. Echt belachelijk!

  Maar we houden de moed erin! Ik blijf aan je denken en je kracht en zonnestraaltjes sturen. En natuurlijk hopen dat er nu ECHT snel longen voor je komen.

  Pas goed op jezelf Tamara!
  Liefs,

  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara,
  Ik heb geen voorspelling gedaan want ik hoop ieder moment dat ze komen.
  En op dat moment heb jij de hoofdprijs en hebben we allemaal gewonnen. Want dan hebben we over een aantal weken een blije en fitte Tamara, nou dat is toch een mooie prijs die je dan allemaal hebben gewonnen!!!
  Suc6!! Liefs, Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem8:07 p.m.

  Hoi Tamara,

  Ik kijk elke dag even of er geweldig nieuws is, wat zullen de dagen lang voor je duren, maar het moet er nu toch maar eens vlug van komen. Ik duim voor je.
  Heel veel liefs en sterkte met wachten,

  gertie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem12:31 p.m.

  Ey,

  gave cover van de laptop zeg, ik moest effe kijken van "hoe zit dat nou dan...?" :)

  Wat moet je trouwens veel verhuizen, lijkt mij erg irritant. Voordeel is wel dat je elke keer weer een ander uitzicht(?) hebt...

  Ik ga straks effe de pol doen bij je zus over de transplantatie. Keep my fingers crossed!

  Cheers,
  Peter bras

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem12:39 p.m.

  Ha ik heb meegedaan met de poll:

  ik zeg dat je gebeld wordt om 0900 uur op 09-09-2009.

  Maar the sooner the better!

  Cheers.
  Peter B.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Tamara,

  Het schiet echt niet op he! Ik had bij je zus ingezet op afgelopen maandagnacht in de hoop dat mijn voorspelling iets zou kunnen forceren. Maar helaas... ik moet duidelijk nog oefenen op die skills :D

  Ik hoop zo dat je het hoofd niet laat hangen en nog steeds vol moed het verlossende bericht afwacht! Hoewel het ook heel spannend is dan.

  Nou, weet dat ik nog steeds druk bezig ben je te volgen en iedere dag zeker dertig keer je blog check :$

  Ik ben heel benieuwd hoe je je dagen doorkomt, hoe je lichaam er nu voorstaat en hoop dat je nog een keer zin hebt dat te laten weten.

  liefs,
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen