19 augustus 2009

7 weeks... and still waiting!

Helaas, nog steeds geen nieuwe longen hier!! Ik heb wel veel bezoek en kaarten verder, de teller voor kaarten staat nu op 178! Ik heb besloten om een wedstrijdje uit te schrijven;) Degene die de 200e kaart stuurt, krijgt een cadeautje van me!!

Verder is er nog bezoek geweest, waaronder Judith en Marjolein .

Marjolein is een aantal jaar geleden ook getransplanteerd en ze heeft in die tijd een boekje gekregen met allemaal a-viertjes van haar vrienden. Nu vond ze dit toen een heel leuk idee en besloot dit ook voor mij te organiseren!! Dus Nu heb ik een mooi boek met lieve teksten en plaatjes van mn vrienden en vriendinnetjes:)

12 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Wat duurt het lang zeg, dat wachten... En voor jou natuurlijk nog langer dan het voor mijn idee duurt. Ik hoop dat ze heel snel goed nieuws voor je hebben!
  En wat een kaarten heb je al zeg! :D Wat goed! Hopelijk wordt je 200ste kaart een kaart die zegt "gefeliciteerd met je nieuwe longen"!
  En leuk dat je het boek gekregen hebt! Dan heb je weer wat dingen te lezen en te bekijken!
  Kan helaas op dit moment niet langskomen, want ik ben al een paar weken verkouden. Maar ik blijf hier voor je duimen! Zet hem op!
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Tamara,

  Wat leuk dat ze zoiets voor je georganiseerd heeft:)
  Heb je wat te lezen als je je verveelt, en als je je misschien niet fit voelt, of het even niet ziet zitten:)
  Lieve berichtjes doen vaak erg goed he?:)

  Ik blijf heel hard duimen, dat je snel nieuwe longen mag krijgen..

  Liefs marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat duurt het allemaal lang! Ik hoop dat je het wachten nog volhoud.. grrr al dat wachten wordt je ook niet goed van. Ons kaartje is onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is dat toevallig je lievelings tshirt? ;) Wat een leuk idee van dat boek. Lief dat ze dat voor je geregeld heeft!! Veel lees plezier!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey nice pictures of you three :)
  hugs/Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat rot dat de longen er nog niet zijn!
  Wel lief van Marjolein om dat boekje in elkaar te flansen :)
  Wij willen alweer een hele tijd bij je langs, maar de ene na de andere word hier ziek.. En dat is niet handig natuurlijk, jij moet zo fit blijven als mogelijk, kunnen we niet onze bacteries erbij dumpen.
  Zodra we niks meer hebben krijg je een bezoekje ;)
  Dikke kus,
  je nichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wachten duurt lang en zeker als het op zo'n belangrijk setje is.
  Hou vol, want het is voor een goed doel. Wil jou volgend jaar zie skim boarding op het Bloemendaalse strand!!
  Veel suc6 en liefs, Veronica

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee van dat boek. Heb je tenminste ook wat om te lezen... en het zijn nog lieve wensen waarschijnlijk ook, die erin staan voor jou.. iets om echt te bewaren. Zet hem op en ik denk aan je..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heey meid,

  Super leuk idee zeg!!
  Hoop dat er heel erg veel verhaaltjes in komen te staan voor jou.. Morgen gaat mijn kaartje op de bus! (had er al 1 verzonden) Maar die bleek blijkbaar niet aangekomen te zijn.. Hmmm. Try again!

  Liefs, Melanie!
  Denk aan je meid.
  Be strong, you can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem2:57 p.m.

  Hoi Tamara

  Ik laat net een reactie achter bij fatma en las daar ook jouw reactie waardoor ik eigenlijk ook jou weer een reactie wil geven.

  ( ik ben lezer geworden van jullie allemaal doordat mijn vader opgegeven zou worden voor een longtransplantatie > helaas heeft hij niet eens een screening kunnen krijgen hij was te ziek en overleed niet veel later> dit terzijde maar nu snap je misschien waarom ik ben blijven hangen aan de site over longtransplantatie)

  maar goed terug naar jou.
  Ik wil jou ook ontzettend veel sterkte en kracht wensen , je geduld wordt danig op de proef gesteld lijkt mij als je eenmaal op z,on lijst staat en ik kan me zo bedenken dat het enige wat je hoopt is dat er op tijd longen voor je zijn en je mag kunnen ademen zoals het hoort zonder slangetjes zonder benauwd zijn..

  Ik hoop echt en duim ontzettend hard mee dat er ook voor jou, heel snel nieuwe longen zijn, ik hoop dat voor iedereen eigenlijk en dat maakt het ook zo moeilijk.
  Ik vind jullie stuk voor stuk kanjers en heb erg veel bewondering voor hoe jullie met jullie situatie omgaan en ook nog positief weten te blijven en te schrijven..

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem5:45 p.m.

  Hey Tomaatje


  Duurt lang!

  Maar ze komen wel! Moet gewoon.

  En blijven hopen en geloven, hoop doet leven.

  Ik denk aan je.

  Liefs Mozzerallabolletje XX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hee Tamara!

  Sprak Judith vanochtend, en die vertelde me dat er iemand was die dacht dat er morgen longen voor je zijn. Dus daar gaan we maar vanuit he!!
  Ik denk veel aan je, dat heeft tot op heden nog niet echt de uitwerking gehad die ik had gehoopt... Maar goed, ik blijf aan je denken, zet hem op! En ik zal morgen je blog in de gaten houden ;)
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen