09 november 2009

19 Weeks....

Zo lang lig ik al weer in dit ziekenhuis. Het gaat momenteel stabiel, daar ben ik erg blij mee! Ik hoop dat dit een tijdje zo blijft, zodat me wat minder zorgen daar over hoef te maken.
Rick is natuurlijk weer blijven slapen, dit keer geen rare foto's. We hebben in het vervolg van vorige week (spiderman 2) dit keer Spiderman 3 gekeken. Rick neemt af en toe onze Dvd-recorder mee en die kijken we/ik dan leeg, om vervolgens weer mee te geven aan Rick.
Geen bijzonder nieuws verder dus, hopelijk krijg ik morgen de Mex. griepprik als er niks tussenkomt. Tot zo ver dit bericht;)

7 opmerkingen:

 1. wat duurt dat wachten toch lang...... Het zou zo leuk zijn als je voor de kerst een heel eind opgeknapt bent met nieuwe longen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat zou wel leuk zijn...

  Wat zeg ik? Dat zou geweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja 19 weken pfff, zo lang al!! Kerst, ik zou zeggen laat Sinterklaas maar wat moois mee nemen ;-)

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat we het allemaal voor je wensen dat je kerst thuis mag vieren met een stel superlongen.

  Wat ik me afvraag of Yehudith wel bij je op bezoek mag komen i.v.m. segregatie?
  Hoe doen jullie dat?

  Groetjes Astrid van Heeringen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem1:44 p.m.

  hallo meid,een mooier kerst kado kun je niet wensen,maar niets is onmogelijk ben zelf 12 november getransplanteerd maar ik hoop voor jou dat het een sinterklaas kado wordt duim voor je liefs een transmaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh, dat is toevallig... ik krijg morgen oook de mex. griepprik ;)

  xxx je buuf

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Tamara,

  Hier een berichtje vanuit het Roc van Twente. Hoe zit het ondertussen? Zit er al een beetje schot in de zaak? Misschien helpt het als je een van de artsen chanteert of verleidt? Je moet er tenslotten wel iets voor over hebben. Een beetje creativiteit kan geen kwaad en zo te zien (legohuisjes) ontbreekt het je daar niet aan. Kom op, meid, verzin een truc. Het is onderhand mooi geweest en eigenlijk wordt het nu wel eens tijd om weer gewoon te gaan leven. Daarbij komt dat we je moeder ook niet zo lang kunnen missen, dus....
  Ook al kennen we je niet persoonlijk, we denken hier regelmatig aan en praten vaak over julie. Heel veel sterkte!!. We hopen echt dat je snel geholpen kunt worden.

  groet, Edith Wanschers

  BeantwoordenVerwijderen