17 januari 2010

Thuis

Ik ben nu al weer een paar dagen thuis, en het is natuurlijk, zoals verwacht super!! Heerlijk iedere avond weer tegen mijn lieverd aan kruipen, zoals het hoort!! Lekker weer met mn eigen spulletjes in de weer, eigen eten eten, en zelf dingen kunnen beslissen:)

We hebben het heel druk gehad met spullen uitpakken, ik denk dat we ongeveer zo'n 15 tassen en koffers mee moesten nemen uit het ziekenhuis. Nog steeds is alles niet uitgepakt, maar het belangrijkste hebben we.

Ik merk ook wel dat het toch echt vermoeiend is om weer thuis te zijn. Je doet automatisch meer, de wc is verder lopen, je moet meer zelf doen. Gelukkig zijn er veel handen om te helpen, en daar maak ik ook graag gebruik van! Want ja, ik doe automatisch te veel, eerste dag meteen 2 uur de stad in geweest, want ik had een nieuwe winterjas nodig (gevonden, check!) Ook moesten we nog naar de apotheek en toen 's avonds een heleboel spullen uitgepakt. Zaterdags naar de kapper geweest (foto volgt) en 's avonds met mn ouders mama mia kijken. Vandaag dus maar helemaal niks gedaan, om wat energie op te laden:) Verder ben ik ook alweer meer aan het hoesten, dus ja fijn is anders.

Grappig is ook wel, dat je merkt hoe snel je aan het ziekenhuis went. Zo ben ik de eerste 5 keer de wc ingestapt zonder het licht aan te doen, want in het ziekenhuis ging die automatisch aan. En daar zat ik dan op de wc zonder licht...
Maar dingen wennen heel snel en ondertussen doe het licht alweer aan!

4 opmerkingen:

 1. Anoniem9:53 p.m.

  Oefenen met plassen in het donker is ook fijn! Dan kun je de lamp als je 's nachts moet, uithouden en word je minder wakker!! ;)

  Fijn je weer te lezen! Geniet van je thuiszijn maar doe het ook rustig aan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey ex-buurvrouw

  Ik hoop dat je thuis weer lekker kan genieten!! En hoop voor je dat het hoesten snel weer minder wordt, want ik wil je niet snel terug zien hier!!! ;)

  groetjes rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heej kanjer!

  Wat SUPER fijn dat je lekker weer thuis tegen je mannetje mag/kan aankruipen!! Dat heb je ongelooflijk verdiend..
  Zoals iedereen ook hoopt, moet dat hoesten snel weer minder worden!! Hoop dat je mag zeggen dat de pijn in je long ook snel over gaat!!

  (wat is je adress van thuis? Want wil je onwijs graag een kaartje sturen!!) Geniet van je huisje, want daar heb je lang genoeg van moeten missen!! Ben erg blij voor je!! Groetjes aan je hunk, en onwijs bedankt voor je lieve reactie..

  Liefs, Melanie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem10:44 a.m.

  Hey Tamara
  ben ik 'even' 4 weken op vakantie naar New Zealand en kom ik terug, zie ik dat er weer een hoop in je leven gebeurt is!
  Heerlijk dat je weer thuis kan genieten, en ik duim voor je mee dat 2010 nu echt jouw jaar gaat worden!!
  Liefs Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen