28 maart 2010

Eenpaar dagen verder

Onertussen gaat het wel weer wat beter, de antibiotica slaat aan, ik ben minder benauwd, en het hoesten wordt ook minder. Het slijm wordt ook minder, maar blijft nog wel op zn plek zitten. We hebben echter nog twee weken te gaan, dus hopelijk losst zich dat ook op ;)
Ik mag, omdat het goed aanslaat, maandag met de thuiszorg, en morgen mag ik ook nog evene een uitstapje maken! Ik ga met Judith, Marjolein en Charlotte naar Joseph toe!! Ik verheug me er heel erg op! Ik ga nu lekker slapen, het is immers al half een en we hebben vannacht ook nog een uur minder! Welterusten!

5 opmerkingen:

 1. Wat gaaf, toch naar Joseph!! Het is echt een geweldige musical, dus geniet er maar van!! :D
  Ik ben heel benieuwd wat je er van vond! En heel fijn dat je maandag weer lekker naar huis mag! :)
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hhahaha ja ik had nietjes in me tietjes.. maar die zijn er natuurlijk al lang uit he:P maar daar zie je ook bijna nix meer van.
  hoe voel je je nu?

  xxx Lielie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou je ziet het litteken natuurlijk wel hahaha, je kan er niet omheen. maar ze loopt netjes onder me borst(jes) haha door. dus als ik straks weer een bh aan heb, of bikini zie je hem denk ik niet zo. alleen die afschuwelijke gaten van de drains. ik heb er helaas 9 ipv 4. hiephoi. als we een keer de cam aanzetten kun je het wel een keer bewonderen hoor. heb je een idee.
  maar ik ben er wel tevreden over. en het is tenslotten eigenlijk ook iets heel moois, want zonder litteken geen longen....

  liefs annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara,
  Ik lees al een tijdje je blog, omdat ik sinds 8 mnd zelf een dochtertje met CF heb. Nou las ik in een heel oud berichtje dat je naar een verjaardag in Dongen moest. Toevallig, daar woon ik....
  Nou, veel succes he, met alles! Groeten Jolanda Smans
  (www.jesperenlotte.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend meiss,

  Wel van genieten hoor!!
  Dat heb je SUPER verdiend..

  Dikke knuff,
  Mellie

  Ps: Hoewel het wel wat beter gaat met je, hoop ik dat het alsnog NOG een stukje beter gaat!! Kop op hé?

  BeantwoordenVerwijderen