16 april 2010

Joseph!!

Want daar was ik gebleven aan het eind van mijn vorige blog!! Ik mocht dus naar Joseph toe!! Na flink uitgeslapen/bijgeslapen te hebben, werd ik opgehaald door Marjolein, Juud en Charlotte. Met ons vieren togen we in de auto naar het Beatrix Theater. Marjolein had een uitgebreide routekaart uitgeprint, maar die bleek helemaal niet nodig te zijn, dankzij het duiveninstinct van de Tam Tam (ik dus :P) Ik kom regelmatig in Utrecht *kuch* dus ik wist precies waar we heen moesten, het is erg makkelijk te vinden vanaf het UMC.

Natuurlijk kwamen we goed terecht en nadat we de auto geparkeerd hadden in de parkeergarage, moesten we daar ook nog uit met rolstoel, wat niet goed lukte (wat wil je, vier blonde dames bij elkaar;)) maar uiteindelijk kregen we ook dat voor elkaar.
Vervolgens hebben we ons maal genuttigd bij La Place (ja die van de V&D) en daarna togen we naar het Beatrix Theater (wel tien stappen verderop) om Joseph and the amazing technicolor dreamcoat te zien.

Bij aanvang werden we enigzins teleurgesteld doordat niet Freek onze Joseph was maar Jamai!! Dit werd echter meteen goedgemaakt door Jamai, want hij was echt verschrikkelijk goed, qua zang en qua toneelspel, dus feitelijk hebben we niks gemist!! Volgens Charlotte en Marjolein, die Joseph al eens gezien hadden was Jamai zelfs beter dan Freek qua zang!! Eigenlijk ben ik dus heel blij dat we Jamai hebben gezien ;)

Na de voorstelling zijn we (zieken)huiswaarts gekeerd, en ik heb daarna heerlijk geslapen!!

De volgende dag mocht ik naar huis met thuiszorg, en die liep tot vorige week vrijdag. Het gaat nu echter alweer minder, dus ik vrees dat ik snel weer aan de antibiotica zit. Maar dat is van later zorg.

5 opmerkingen:

 1. Nice nice dus een leuke dag gehad.
  Balen dat je nu alweer terugvalt. hopelijk blijf je toch nog even ziekenhuis vrij!

  liefs Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej meis,

  Ik hoop ook dat je het voorlopig nog effies volhoud!

  Kop op hé?
  Liefs, Melani

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Tamara,
  Hoe gaat ie?? Hopelijk gaat het toch nog aardig met je en ben je niet in het zkh. beland.

  Lief berichtje had je me gestuurd. Ik heb mn blog zelf van het cf-cafe gehaald. Heb een paar maal nare berichten gehad van een "anoniem". Ik heb geen zin in zulk gedoe. Vandaar!


  Maar verder niet echt belangrijk. Nou meid ik hoop dat je weer snel een blogje schrijft om ons allemaal weer op de hoogte te brengen.

  Lieve groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara,
  Dank voor je lieve reactie.
  Wil je even laten weten dat ik vanavond naar huis ga.

  Jij staat al lang op de lijst zeg, maar ik kan je zeggen:
  IT'S ALL WORTH IT !!!!

  Goed te lezen dat je zoveel dingen blijft doen als het gaat; vooral blijven doen, anders weet je daarna niet meer hoe het moet :)
  Mocht je een keer behoefte hebben om mijn ervaringen te horen kan je altijd kontakt zoeken hoor, geen probleem.

  Grappig dat je,net als mn dochter, ook Tamara heet. Hele mooie naam natuurlijk!
  Zij heeft ook een site op hyves gemaakt "sieraden voor cf", ze maakt hele mooie armbandjes en kettingen, waarvan de opbrengst naar de st. voor Cf gaat.

  Lieve groeten,
  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben ook naar Joseph geweest! echt een leuke musical! (:
  ik heb je video op girlscene.nl gezien en ik wou even zeggen dat ik het echt knap vind hoe je hier doorheen gaat en ik hoop dat je niet meer lang hoeft te wachten!

  xx Emma

  BeantwoordenVerwijderen