16 mei 2010

Gezondheidsblogje

Dit word even een snel blogje, om te laten weten hoe het lichamelijk gezien met me gaat. Natuurlijk heb ik ook heel veel leuke dingen gedaan (HEEL veel) maar nu wil ik alleen even snel laten weten hoe het met me gaat, en laten weten dat ik jullie niet vergeten ben (ook al lijkt dat af en toe zo)

Nou, de vorige kuur (die ik nog had toen ik naar Joseph ging) heeft niet goed geholpen, dat schreef ik al in mijn vorige blog. Toen ik er van af was knapte ik toch nog wat op, en 2 weken erna ging het zelfs vrij goed! Goede bloedgas, goede bloedwaardes, dus ik dacht: Mooi, dan kunnen we weer even door. De vrijdagnacht/zaterdag erop kreeg ik echter pijn in mn rechterlong, maar het was midden in de nacht, dus ik nam een paracetamol en sliep verder. De volgende dag was het over, dus ik heb er niet meer aan gedacht. 'S avonds werd het weer erger, en de volgende ochtend was het weer minder.

Etc. etc. dus ik besloot maandags maar eens te bellen. Ondertussen begon mijn linkerlong ook mee te doen, dus dat was wel een goed idee. Ze besloten om met een iv-kuur te beginnen, maar omdat er geen plek was in het ziekenhuis, en ik zelf ook graag meteen thuis wilde beginnen (ivm Rick zijn verjaardag) mocht dat, en werd ik donderdags aangesloten.

Ik zit nu dus al anderhalve week aan de kuur, en ik moet zeggen dat ik er vrij weinig van merk. De pijn is er nog steeds, en ik ga me eigenlijk alleen slechter voelen, benauwder, meer slijm, etc. Het is nog steeds uit te houden, maar het lijkt me duidelijk dat dit niet de goede antibiotica is voor dit keer.

Morgen mag ik weer op controle, en dan horen we meer!!

6 opmerkingen:

 1. Gaat weer lekker. Not. Jammer dat het niet aanslaat. Hopen dat ze morgen iets meer doen/vertellen/laten weten.
  Dikkeknuf
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een hoop leuke dingen hebt gedaan.
  Maar verdorrie meid, balen dat het minder gaat en nog rottiger dat de ab niet wil aanslaan. Hoop dat je wel thuis mag blijven maar dat is denk ik maar en klein kansje.
  Ik duim voor je dat weer wat beter zal gaan.

  Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Tamara,
  Balen zeg dat deze AB mogelijk niet aanslaat.
  Dus de kans is groot dat je nu wel opgenomen gaat worden?
  Die pijn in je longen moet toch weggehaald worden.
  Sterkte meisje!

  Liefs Alida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara,

  he gatsie zeg. Wat balen dat de kuur niet aanslaat. Ik hoop dat je morgen dan een betere oplossing gaat krijgen voor je klachten. Het liefst natuurlijk die mooie nieuwe longen!!!
  Sterkte hoor en we hopen van harte dat je snel weer wat beterder gaat voelen en je nog meer leuke dingen kan gaan oden.

  lieve groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heey

  balen dat de kuur niet veel doet. hoop dat ze morgen wat voor je kunnen doen
  beterschap

  liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En wat was de uitslag?!
  Hoop dat ze je kunnen helpen meid..

  Kuss Mell.

  BeantwoordenVerwijderen