06 november 2005

Het was weer Weekend!

Hai

Ben nog steeds niet helemaal lekker, benauwd en nu ook pijn in mn spieren. Had woensdag al t zk gebeld, zouden donderdag terugbellen, hetgeen ze natuurlijk niet deden.. Ik dus vrijdag weer terugbellen, blijkt dat Daniƫlle wel heeft gebeld! MAar dan blijkbaar naar een ander nummer dan mijn telefoonnummer, want mijn telefoon heeft mij niet verlaten die donderdag. Nou iig moest ik WEL met TOBI gaan sprayen (haat het want ik ga er altijd van hoesten) en ook woensdag komen voor controle om te kijken of het al hielp. Dus ik krijg zaterdag een brief, staat erin dat ik de 30e moet komen.. Mjaa beetje laat dus daar bel ik morgen dan weer achteraan.

Verder vrijdag lekker muffins gebakken met Juud (heeeeerlijk) en savonds Phantom of the Opera gezien! (als iemand me nog een DVD kado wil doen, dan die maar;))

Zaterdag rijles, savonds/snachts lekker magicbowlen met Judith, mijn ex en zijn vrienden/vriendinnen. Het was wel reuzegezellig ondanks dat ik er niks van bakte en zo scheef gooide als een banaan! Maar ik heb nu echt de techniek door dus Bob we gaan heel snel ff een keer bowlen!!

Vandaag was ik erg moe (heel gek als je om 2 uur in je bed ligt.. weinig gedaan, weer muffins gebakken, nu met chocoladehageltjes, heel lekker:)
Morgen weer terug naar Nijmegen

groetjes -x- Tamara

1 opmerking:

  1. The Phantom is zeker weten een hele mooie film/musical. Ik ken de cd en toen ik erachter kwam dat de film kwam wilde ik die ook graag zien. Volgens mij heb ik em ongeveer een jaar geleden in de bios gezien. Echt super, en ja, als de dvd er is zou ik die ook wel willen hebben :-)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen