24 mei 2008

Leuke dingen

De laatste tijd lijkt het er een beetje op dat er verder niks leuks meer gebeurt in mijn leven, maar het tegendeel is waar!

Dit gebeurde ook nog de afgelopen weken:

- Rick vierde zijn verjaardag!

- Zijn opa vierde een dag later zijn verjaardag

- Mijn buurmeisjes (resp. 4 en bijna 6) omhelzen me constant met de woorden "Je bent lieff:)"

- Ik heb een paar dingen gewonnen weer, allereerst een vaartochtje met de Meander. Dit was superleuk, ik mocht 9 mensen meenemen. Dus kon mooi de hele familie mee (Papa, Mama, Myriam+Harry, Ik+Rick, Judith, Suzanne en mn Opa en Oma) We zijn van Schellingwoude naar Volendam gevaren. In Volendam was een afspraak gemaakt bij een fotoshop. Daar konden we in authentieke Volendamse kleding een "authentieke" foto laten maken, erg lachen! Helaas wilden Myriam en Harry niet bij op de foto, maar het is toch een erg leuke foto geworden!Verder heb ik nog een Italiaans pakket gewonnen van Dr. Oetker, met daarin tomatentapenade, zongedroogde tomaten, een fles olijfolie en wat soepstengels. Maar wie het kleine niet eert, is het grote niet weert, en aangezien ik voor 10 Juni een staatslot heb gekocht...;)

- Op dezelfde dag dat wij gingen varen is eindelijk het langverwachte kindje van Kata en Arian geboren! Vanaf de 26e week was het al spannend, ze kreeg voortijdige weeën, maar Kata heeft het uitgehouden tot precies de 40e week!! Toen hebben ze meisje gekregen, genaamd Donja!!

- Afgelopen dinsdag ben ik met Judith naar een fotocursus geweest in Amsterdam. De eerste les was twee weken geleden. Toen kon helaas niet ivm de verkoudheid, maar dit keer kon ik wel! Het was echt supergezellig, en ze was zeer tevreden over mijn foto, zeker omdat ik de vorige keer er niet was;) (heb wel ff verteld dat ik een lief tweelingzusje had die mooie aantekeningen had gemaakt)

Mijn gemaakt foto:Lief Oppaskindje Lieke:)

Nou dit was het weer even, morgen een lekker BBQ want Rick zijn ouders zijn 30 jaar getrouwd!!

2 opmerkingen:

  1. Waarom moet ik nou weer hier op lezen dat jij dat pakket hebt gewonnen :|.. Maar wel leuk :D Zijn de zongedroogde tomaatjes al op (A)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn ,zon leuke dag met familie, laten we eerlijk zijn.
    Je kunt elk mee vallertje heel goed gebruiken
    groet anne-marie

    BeantwoordenVerwijderen