17 mei 2008

Onverwoestbaar!

Eerst moest ik natuurlijk mijn familie even op de hoogte brengen maar nu zal ik eens even een heel blij blogje typen!!:D

Ten eerste: De uitslag van gister was goed!! Er zat helemaal niks in wat ze hadden weggesneden, dus helemaal goed! De hechtingen zijn er gister ook uit gegaan, en ik heb vandaag lekker een lang bad genomen, samen met Rick;)

Verder: Woensdag mocht ik nog ff langs de longpoli, want ik was 5 mei verkouden geworden. Al snel kreeg ik kriebelhoest, waar ik twee dagen mn longen uit mn lijf mee heb gehoest. Dat irriteert mijn longen natuurlijk, waardoor de slijmaanmaak ontzettend opgevoerd werd. Dus sinds vrijdag had ik dan weer antibiotica. Als dat niet zou werken moest ik weer bellen, wat ik dus dinsdag deed. Ik mocht een afspraak maken voor woensdag, om even op de poli te komen, want buiten mijn longen deden ook mijn buik en rug vervelend. Mijn ontlasting liep haast niet meer dus dat is nooit goed. Maar zoals dat zo gaat, op de dag dat ik naar de dokter mocht voelde ik me opeens een stuk beter. Daarom hoefde ik gelukkig niet te blijven, en mocht ik fijn weer naar huis. Mijn longfunctie ook nog gemeten, die was 0.61 ltr. Niet bijster veel dus, ong 20%. Maar iig niet achteruit gegaan ten opzichte van december, en dit is dan mijn "slechte" periode!

Al met al mag ik niet klagen!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Tamara
  wat fijn dat de spanning nu weg is.
  Gelukkig is er dus niets mis mee.
  Hoop dat het bij jouw de bekende reactie van opgelucht voelen,(dus meer lucht)mag bewerkstelligen.
  Veel liefs groet anne-marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem11:35 p.m.

  Hoi Tamara,

  dat is GOED nieuws! Blij voor je!

  Groeten en tot horen,

  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marlies10:09 a.m.

  Fijn om al het goede nieuws te lezen :)
  Liefs Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. daphne2:58 p.m.

  Goed nieuws ja! Nu die longfunctie nog ietsjes omhoog! Succes!
  xxx Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig, geen slecht nieuws.
  Nu nog wat meer lucht...
  Nog liever nieuwe longen natuurlijk!!
  Groetjes Alida

  BeantwoordenVerwijderen