28 mei 2008

In the skyAls eerste ging de paarse neer. De volgende dag lag ook de rode op de grond. Als je de rode opraapt en in delucht gooit, zakt ie in slowmotion naar beneden. Nou hangt alleen de groene nog in de lucht. Hoe lang houdt hij het vol? Nog een dagje, of twee? Of ligt hij vanavond bij de andere op de grond?

Ja waar heb ik het nou eigenlijk over? Heliumballonnen!!
Afgelopen zondag waren de ouders van Rick 30 jaar getrouwd, en ze hadden een leuke BBQ georganiseerd voor familie en vrienden. Rick en ik hadden bedacht dat het wel leuk zou zijn om ze een privé ballonvaart te geven. Daarvoor hebben we wel de hele familie moeten inschakelen, maar het is gelukt!! En het is natuurlijk ook leuk om een gezamelijk cadeau te geven. Maar hoe geef je zoiets? Je kan ze zomaar het papier geven, maar dat is niet creatief genoeg voor mij;) Dus had ik het volgende bedacht: We kopen een klein rieten mandje, en daaraan binden we een heliumballon. Zo gezegd, zo gedaan. Het rieten mandje steeg gelukkig niet op, maar bleef netjes op tafel staan, met de ballon er mooi boven zwevend. In het rieten mandje hadden we het papiertje met de ballonvaart erop gelegd. Maar aangezien ballonnen nogal snel lucht laten ontsnappen hadden we wat meer ballonnen laten opblazen, voor het geval de oorspronkelijke ballon niet meer in de lucht zou hangen. Gelukkig waren ze niet nodig, dus ik heb ze maar lekker op mijn kamer laten hangen! Vrolijke boel;)


Links van Evelien staat de ballon met het mandje eraan.


Ook altijd leuk om te kijken hoe hard ie nou naar beneden valt. En om dat het beste te testen gooi je m natuurlijk van het balkon!:D


Lieve foto:)

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om het zo te geven! Creabea hoor! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo tamara
  Prachtig die foto samen met je vriend. Geeft een goed gevoel als je er na kijkt.
  Wel een koel idee om zoiets kado te geven.
  Moet geweldig zijn , vertelde me anita.
  Maar elk wat wils en ik blijf liever met mijn voetjes op de grond.
  Het is fijn om ook goede dingen op de sites te lezen. groetjes anne-marie

  BeantwoordenVerwijderen