29 december 2009

2009

Ik had niet gedacht aan het begin van 2009, en zeker neit op de helft van 2009, het nieuwe jaar nog in te gaan met deze oude verrotte longen. 2009 was voor mij het leukste maar ook het minst leuke jaar dat ik heb meegemaakt. Aan de ene kant ging ik samenwonen met Rick, en dat is echt fantastisch! Rick is de liefste en leukste jongen ooit en ik ben superblij en trots dat ik met hem samen ben. Aan de andere kant, is er natuurlijk het 2e halfjaar, het half jaar ziekenhuis, het half jaar waarin ik NIET bij Rick kon wonen, ik een paar maanden flink in angst heb gezeten om de Mexicaanse griep, mijn verjaardag, kerst en oud en nieuw voor het eerst in het ziekenhuis heb gevierd. En dan mijn eerste oproep die niet is doorgegaan. Gelukkig heb ik veel steun gekregen van Rick, mijn familie, en al mijn vrienden en kennissen om me heen waarvan ik kaarten heb gekregen. Heel erg bedankt daarvoor!!

Ik weet dat ik erg geboft heb dat ik 2010 nog heb mogen halen en ik hoop dan ook dan 2010 mijn jaar word, waarin in nieuwe longen krijg en weer samen kan gaan wonen met Rick, waarin ik weer ga studeren, en allerlei leuke dingen kan gaan doen!!

Op 2010!!!!!

7 opmerkingen:

 1. Anoniem2:29 a.m.

  Op 2010 Tamara! Dat het inderdaad jouw jaar mag worden! Een GEZOND en GELUKKIG jaar!

  liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op jou Tamara! *Cheers*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Tamara,

  Wat kan er veel gebeuren in een jaar hè? Ik hoop dat je toch een fijne jaarwisseling hebt gehad, en ik wil je bij deze een heel goed 2010 wensen! Dat dat inderdaad jouw jaar mag worden!!
  Ik heb gisteren een briefje op een vuurpijl vastgemaakt, en daarop heb ik de wens gezet dat jij snel nieuwe longen mag krijgen. Hopelijk helpt het ;)

  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem2:33 p.m.

  Lieve Tamara,

  Kippenvel kreeg ik bij het lezen van jouw blogstukje(s). Wat een moed en kracht is er nodig om na al zo'n tijd gewacht te hebben op nieuwe longen,en dat ook nog weg van huis en vriend, een dergelijk positief stuk te plaatsen over de komende tijd. Ik hoop met heel mijn hart dat in 2010 snel de vlag in top kan, en dat je met nieuwe longen thuis samen met je vriend weer van het leven kunt gaan genieten.
  Liefs van de oma (Helen) van Micky.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem5:44 p.m.

  Hoi Tamara, ik zette het ook al op het forum. Een speciale nieuwjaarswens voor jou. Ik hoop echt van ganser harte, dat er heel snel nieuwe longen komen voor je! Ik gun het je zo. Lieve groet van Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heey Meis,

  Ik weet dat je een beetje moe wordt van al die "goed bedoelde" wensen van iedereen.. Maar toch blijf ik voor je duimen dat 2010 jouw jaar zal worden!
  Kan gewoon niet anders..

  Ook ik heb (net zoals Laura) aan een vuurpijl een wensje voor jou vast gebonden. (Op mijn site, de 2e foto is dat stukje vuurwerk voor jou!) Ben blij dat ik hem vast heb kunnen leggen.. & dat ik jou zeker niet vergeten ben!

  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem6:53 p.m.

  hallo tamara.het kan niet anders,2010 wordt jou jaar.

  BeantwoordenVerwijderen