02 december 2009

Hoor wie klopt daar kinderen..

Nou ondertussen weer een week verder waarin een paar dingen gebeurd zijn. Ten eerste is mijn infectie spontaan weer omlaag gegaan, ik voel me ook beter en mn suikers zijn ook weer lager waardoor ik constant in hypo's vlieg. Dit is dus allemaal goed nieuws! Hopelijk kan het kuurtje zo nog even uitgesteld worden! Verder had ik vanochtend een afspraak met de tandarts, daar was ik immers ook al een tijd neit meer geweest. Ik zou namelijk in de week dat ik opgenomen werd naar de tandarts gaan, en dat ging niet door. Daardoor was ik nu al een jaar niet meer naar de tandarts geweesst, en ik dacht dat ik een gaatje had dus ik vond het tijd om dat eens goed te laten controleren. Gelukkig was er geen gaatje te bekennen. Ik ben wel een afspraak met de mondhygiëniste rijker volgende week.

Verder gaan we dit jaar geen sinterklaas vieren met de familie, we zijn allemaal veel te druk en met onze gedachten ergens anders. Dit hebben we een paar maanden geleden al afgesproken, en besloten dat we een gezellig samenzijn wel met Valentijnsdag zouden vieren, omdat ik " dan toch wel getransplanteerd zou moeten zijn." Nou ik ben benieuwd of we het uberhaupt gaan halen. En anders wordt het Pasen ofzo;) Dan gaan we gewoon Paashaas vieren!

Ik ben nog wel met een verrassinkje bezig voor hier in het ziekenhuis, sst;)

3 opmerkingen:

 1. Anoniem10:59 p.m.

  Hoi Tamara,

  Fijn dat het weer wat beter gaat. Het wachten duurt inmiddels wel erg lang. Ik hoop dat jij en allen die om je heen staan de moed erin kunnen houden. Ik hoop voor jullie dat je longen snel komen. En dat het dan net zo goed als bij mij mag gaan. Sterkte!!!
  Groeten,
  Anja (cf en 15,5 jaar na LTX)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer even wat schrijft. Ookal maak je zo weinig mee daar.

  Gelukkig zijn je waardes omlaag gegaan waardoor je wat lekkerder in je vel zit.

  Hopelijk krijg je met kerst nieuwe longen. Groetjes Mike en Natas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey lieverd,

  Hoe lastig en rot het ook is.. Ik weet zeker dat jij die Valentijnsdag gaat halen! Dat moet gewoon. Al die clichés die iedereen zegt keer op keer, ben je denk ik ook wel zat aan het worden. Maar je MOET weten dat hier iemand zit, die heeeeel veel aan jou denkt. Als je dat maar weet oké!? Ik vind het wel erg fijn om te kunnen lezen dat het nu wel wat beter met je gaat hoor! Want dat heb JIJ als geen ander zo verdiend!! hou je haaks meid,

  Liefs, Melanie!

  BeantwoordenVerwijderen