10 juni 2008

Ik en 7 miljoenEen miljoen winnen is natuurlijk altijd leuk. Daarom doen Rick en ik af en toe mee met de staatsloterij. Ook al weet ik dat de kans om te winnen heel klein is, misschien valt het geluk ons ook eens ten deel.
In tegenstelling tot het meisje in het liedje weet ik wel wat met een miljoen (of meer) zou doen!! Meerdere dingen om precies te zijn. Allereerst samen met Rick een huis kopen, nog wat gekke dingen en de rest sparen voor dingen later (zoals bijvoorbeeld trouwen, dat wil ik toch echt nog wel doen, ooit;))En verder, heb ik natuurlijk (net zoals 7 miljoen andere Nederlanders) gister naar het EK zitten kijken. Normaal gesproken kijk ik geen voetbal. Ten eerste vind ik het toch behoorlijk saai, en ten tweede doet iedereen het al. Maar tijdens een EK of WK gooi ik mijn principes gedeeltelijk overboord. Ik vind het toch stiekem wel spannend om een wedstrijd Nederland-tegenstander te kijken en te hopen dat ze gaan winnen!
Want winnen is altijd wel spannend...

2 opmerkingen:

 1. hoi Tamara
  Ja met zoiets laat ons nationaal gevoel zich weer gelden.
  dat hebben we ook gisterenavond kunnen zien.
  Al die oranje gekte,maar wel geweldig toch
  groetjes anne-marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tamara,
  En, heb je een flinke klapper gemaakt in de staatsloterij?
  Wij doen elke maand automatisch mee en winne elke maand een klein bedragje. Dit keer 7 euro.

  Wensen heeft iedereen, maar als ik een groot geldbedrag zou winnen, geef ik liever leuke kadootjes en etentjes en vakanties en zo weg aan lieve mensen om mij heen.
  Hoe moet je al die hartelijke lieve mensen die al die jaren al meeleven met ons bedanken?

  Hoe gaat het verder met je?
  Ook zo boos op minister Klink? Ik kan die man wel kielhalen. Wat een arrogante nare man!!

  Groetjes Alida

  BeantwoordenVerwijderen