23 juni 2008

Correctie!

Nou ik was weer wat TE enthousiast over de PAC plaatsing:P Het plan is gewijzigd. Ik heb vrijdag ruim een half uur met 2 anesthesisten en Dr vd Graaf (die ook graag bij het gesprek wilde zijn) om de tafel gezeten. Gezegd moet wel even dat vd Graaf wel drie keer zijn excuses heeft aangeboden, wat ik erg lief vind, en mjin vertrouwen in het zk is weer met sprongen toegenomen.

Wat er uitkwam was het volgende. Ik krijg een grote OK, met meer bewaking dan op een kleine. Erna wordt ik ook nog even goed in de gaten gehouden. Maarr voor de operatie plaats vindt krijg ik eerst nog een infuuskuur van 2 weken. Dit heb ik zelf voorgesteld omdat ik het nou niet direct super vind gaan en ik wil toch zo goed mogelijk die operatie in! Eerst wilden ze me direct al maandag opnemen, maar daar was ik het niet zo mee eens, aangezien mijn zusje deze week jarig is en ik daar ERG graag bij wil zijn! Dus nu wordt ik ergens na 30 juni opgenomen, en dan ga ik na 2 weken onder het mes. Wel midden in de vakantie maar je moet er iets voor over hebben;)

En Alida, die PAC heb ik zeker nodig. Ik lig er minimaal 4 keer per jaar in voor een infuuskuur. De oude PAC zit er nu nog in, en die moet er idd sowieso uit, dus ik vond het dan wel een goed plan om er meteen maar een nieuwe in te laten zetten. Dan zijn die infuuskuren nog een beetje te doen en kan ik gewoon blijven pianospelen, autorijden en mezelf aankleden en blijven douchen, wat ik wel prettig vind. Bovendien wordt ik ontzettend irritant als ik drie weken een " gewoon" infuus zou hebben, ik ben ontzettend bang dat ie eruit zou kunnen gaan en er dan weer een nieuwe geprikt moet worden *slik*. Een PAC geeft mij gewoon veel meer zekerheid en vrijheid.

2 opmerkingen:

 1. dat verandert dan wel weer het een en ander.
  Vind het erg knap van je om zelf een infuus kuur voor te stellen.
  Wetend dat je daarvoor weer in een ziekenhuis bed beland.
  Nu heb je dus even uitsel.Maar je zit er wel lang tegen aan te hikken.
  Bewonder jouw er voor hoor.
  Ben zelf niet zon held
  Groetjes anne-marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tamara,
  Ik snap duvels goed dat jij niet op gewone infuuskuren zit te wachten. Die infusen kunnen ontsteken(auw) en dan weer een nieuwe(nog meer auw). Dan is een PAC gewoon de ideale oplossing. Krijg je deze kuur nu nog over de " oude"PAC?
  Laat even weten wat je ziekenhuis adres is, dan zal ik je een kaartje sturen. Wel zo gezellig toch?

  Groetjes Alida

  BeantwoordenVerwijderen