26 oktober 2009

Busy Birthday

Rick mocht bij me slapen woensdag op donderdag, dus hij zorgde dat hij er tegen het avondeten was, zodat 's avonds lekker uit eten konden gaan. Beide een overheerlijk biefstukje gehad. Rick had de zijne doorbakken as usual en zelfs die was heerlijk. (Dat scheelt voor na de transplantatie) Mijn biefstukje was heerlijk mals en roodroze, zoals een biefstuk behoort te zijn.

Als kadootje voor mijn verjaardag mocht ik die nacht ook zonder sonde slapen, zodat ik geheel slangvrij was! En toen was het 12 uur!! Gewapend met Confetti pistool en mondkapje slopen we de gang op om vervolgens de zusters ontzettend te laten schrikken! Nadat we de zusterpost ook vol confetti hadden geschoten besloten de zusters om toch maar even voor mij te gaan zingen. Na gezellig even gekletst te hebben gingen we toch maar naar bed, want we hadden een drukke dag voor de boeg!!

Allereerst werd ik om kwart voor negen zingend uit mijn bed gehaald door de dagdienst, want om 9 uur moest ik bij de vetmeting zijn. Na een uurtje Friends, een douchebeurt en een lunch kwam de eerst gast al, en later op de middag kwam bijna de hele familie aanzetten. (ouders, zusjes+aanhang)

We hebben taart gegeten, lekker gekletst, en ik kreeg mijn wens maaltijd (zalm, frietjes en worteltjes) Het was heerlijk! Daarna ben ik even gaan slapen, en de rest ging naar het restaurant beneden waar wij later ook heen zouden komen. Zodoende heb ik ook nog wat biefstuk, frietjes en cola meegepikt.

Het was een heerlijke dag, met ontzettend veel gelach, kadootjes en kaarten. Al met al (over vier dagen verdeeld) heb ik maar liefst 265!! kaarten gekregen, waarvan 152 op de donderdag zelf. Zou het in het Guiness Record Book kunnen?;)

4 opmerkingen:

 1. Anoniem11:19 p.m.

  ha Tamara,
  toch nog geblogd - zelf vroeg ik me juist af hoe lang de afstand zou zijn als je alle kaarten (die je in totaal nu gekregen hebt) achter elkaar legt: misschien ook iets voor het GB of Records?

  Tot volgend blog!
  liefs,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaar dat Dennis niets zag, je hele kamer ligt tot de nok toe vol met kaartjes.... ah! Ik zal een extra kamer huren als ik jou was, alleen al daarvoor! Haha..

  Sterkte nog Tamara!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laura de Haan10:18 a.m.

  Wauw, dat zijn er wel heel veel! Judith had er al een hoop, maar ik denk inderdaad dat jij wel in het GB of Records kan, haha! Echt heel gaaf! Hoeveel kaarten heb je nu in totaal gekregen, in de tijd dat je in het ziekenhuis ligt? Dat zullen er echt een hoop zijn! :D

  Echt heel fijn dat je zo'n leuke verjaardag hebt gehad. Wel stom dat hét cadeau niet de nacht erna gekomen is ofzo, dat zou de beste afsluiting zijn ;) Maar ik ben blij dat je zo'n goede verjaardag gehad hebt!

  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte daar, het wordt onderhand echt wel eens tijddat er een paar longen voor je komen! Hulde voor je msn naam over dat ons wegen trwns:P
  Zit in Australie zoals je miss weet, iets om naar uit te kijken voor als je getransplanteerd bent, kan het je zwaar aanraden!!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen