01 oktober 2009

En nu?

Ik heb al even niet meer geblogd, gewoon omdat ik er geen zin in had, geen puf voor had. Ik sta/zit/lig nog steeds te wachten, al bijna 13 weken, en je weet nooit hoelang het nog gaat duren, dat is ook het frustrerende. Ik ben ook niet altijd even vrolijk, helaas voor het bezoek.
Soms heb ik een dip, zoals afgelopen week een paar keer is voorgekomen. Dit kwam denk ik ook omdat ik me niet zo oke voel, ik ben weer benauwder, heb meer slijm en het zit vooral heel erg vast.
Daarom zit ik vanaf dinsdag alweer aan het infuus. Hopelijk helpt dat wat, en wordt de benauwdheid wat minder. Ik slaap ook erg slecht, ik maak me druk om dingen, zoals de (mexicaanse) griep enzo. Daarom ben ik nu even in een wat mindere bui. Het (zomer)zonnetje komt wel weer boven water maar het is even afwachten wanneer.

11 opmerkingen:

 1. Ik doe een oproep voor onze dappere Tamara.
  Ze heeft het nu wel heel erg moelijk. Het wachten duurt te lang en ze gaat lichamelijk steeds verder achteruit.
  Laten we haar daarom MASSAAL heel veel gezellige en vrolijke kaarten en andere post sturen.
  We moeten haar hier doorheem slepen.
  Haar adres:

  UMC Utrecht, locatie AZU
  B3 west kamer 29
  Tamara Magdelijns
  Postbus 85500
  3508 GA Utrecht.

  En kom niet met de smoes: ik heb het te druk, geen postzegels in huis. Je kunt ook kaarten versturen via Internet( en geen e-cards). Je hoeft er niet eens de deur voor uit.

  Tamara heeft het heel erg druk met OVERLEVEN!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte meis. Ik denk aan je en ik bergijp heel goed dat je het soms even niet meer ziet zitten! Maar je komt er wel. Het gaat gewoon lukken!

  Groetjes Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je mag trots zijn op jezelf hoor! Knuffels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve meid, kop op, ook al is het moeilijk, je bent al zo'n eind op weg.

  We denken aan je, Hartelijke groet,

  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Tamara,
  Jeetje, jij bent op dit moment echt een van de weinige mensen die zich zo mag voelen, want wat duurt dit zo ontzettend lang!!! Dus dat je je zo voelt is helemaal niet stom... Ik denk dat je bezoek dat ook begrijpt! Ik hoop dat het zonnetje snel weer om de hoek komt kijken, want als er iemand is die het verdient, dan ben jij het wel!! Ik kan de laatste tijd soms zo ineens echt boos worden als ik aan je denk, dan word ik gewoon boos omdat er gewoon nog geen longen zijn. Voor ons duurt het al lang, maar jij ligt inderdaad alleen maar te wachten. En wat moet dat voor jou lang duren...
  Als ik wat voor je kon doen had ik het zo graag gedaan... Maar helaas kan ik niets doen... Weet in ieder geval dat ik (en met mij een heleboel mensen!!) aan je denk...!
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Tamara,
  Wat kan ik het me allemaal 'voorstellen' . tegelijkertijd ook weer niet, want ik heb dit nooit mee gemaakt. Ik bnlijf voor je duimen en hopen.
  Ik ben ook bang voor de M-griep, ik denk velen met CF. Ik begrijp dat jij, in je huidige situatie, daar helemaal mee worstelt.
  Liefs en hou je taai!
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee lieve meid,

  Hartstikke logisch dat je je soms in een dip zit! Je doet het zo super super goed!! Ik stuur je een hele dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi
  Hou vol he!!!ik hoop zo voor je dat die longen snel komen, hier in Ijsselstein denken we aan je (ook al kennen we je alleen via je blog)
  groetjes Petra moeder Maarten

  BeantwoordenVerwijderen
 9. tering hey, ik snap echt HELEMAAL NIET! waarom die longen er nog niet zijn Tamara :(

  Gun het je zo, en snap dat het enorm moeilijk is, vooral als het langer duurt dan eigenlijk verwacht en dat je minder in je vel zit (wat best logisch is)

  Need a talk? Just call!

  Groetjes en sterkte Tamara, wij denken echt elke dag aan je!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tjonge als ik je blog lees heb ik het met je te doen. Ongelooflijk dat het zo lang moet duren voor je!
  Ik hoop voor je dat het kuurtje helpt zodat je je weer wat sterker mag voelen!
  Sterkte! Leoni

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Melissa W10:33 p.m.

  Zomaar een reactie van een stadsgenootje die grraakt is door je verhaal. Wens je alle licht en liefde, ondanks de onvoorstelbare strijd die jij elke dag voert.

  BeantwoordenVerwijderen