14 oktober 2009

Time flies, sometimes

Deze week ging voor mijn gevoel redelijk snel voorbij. Allereerst was er natuurlijk vorige week mijn moeders verjaardag! Die hebben papa, mama, ik, Rick en mn tante hier gevierd met een heerlijke appeltaart. Afgelopen weekend vierde mama het met de rest, maar ja daar kon ik helaas niet bij zijn!

Verder is er niet zo veel bijzonders gebeurd deze week, Rick is natuurlijk blijven slapen, en dat was weer heel gezellig:) Mijn CRP (ontstekingswaarde) gaat ook netjes naar beneden, dus dat is een goed teken! Verder kijk ik zo lekker mijn series (Grey's Anatomy ea) en speel ik spelletjes met het bezoek.

Mijn gewicht neemt nog steeds een beetje toe, dus we gaan weer eens een vetmeting doen aankomende vrijdag. Ben Benieuwd wat daar uit komt, ik denk dat die wel verbetert is sinds de vorige keer, toen was ik zo dun! Hopelijk mag er een keer een nachtje sondevoeding vanaf! Want zo prettig is dat nou ook weer niet!

Verder gaan mijn suikers ook weer naar beneden. Dat is natuurlijk prettig want dan kan ik meer eten! Aan de andere kant is het ook wel lastig, want ik kom vaak in een hypo terecht, ook snachts. Dat betekent dat ik mijn insulinepompje weer moet aanpassen, ik blijf bezig!

Maar al met al gaat het dus wel weer een stukje beter. De HUI aanvraag is ook weer goed gekeurd, want mijn CO2 waarde in mijn bloedgas was helaas wel wat slechter geworden. Misschien had ik wel gewoon een slechte dag, want verder voel ik me niet slechter.

Laatst heb ik gehoord dat een vriendin van mij mijn verhaal in het zondagsblad van de kerk had gezet, waardoor ik nu heel veel kaartjes van onbekenden krijg. Hartstikke leuk natuurlijk!

Wat dat betreft: Ik krijg ook wel eens reacties waar geen naam, of alleen de voornaam onder staat. Nu vind ik reacties heel leuk, maar ik vind het nog leuker als ik ook weet van wie ze komen. Vinden jullie het erg om je naam en de eerste letter van je achternaam onder je bericht te zetten? Ik ken namelijk veel mensen met dezelfde voornaam, dat is best lastig dan.

Nou, ik ben benieuwd wat komende week weer brengt!! Op naar de 16e week!

6 opmerkingen:

 1. Dinie en Dewes10:39 p.m.

  Hoi Tamara,
  Groetjes van Dinie en Dewes van Lohuizen. We denken aan je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alweer 15 weken! Wow, de tijd vliegt inderdaad.. hopelijk brengt week 16 je goed nieuws :-)

  Groet,
  Lisa (van maarten, wat natuurlijk niet mijn achternaam is.. maar dan weet je wel wie ik ben hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haj Tamara,
  blij dat het naar omstandigheden weer wat beter gaat. Ik zei van de week tegen Judith dat ik wel weer's langs wilde gaan bij je, alleen nu ben ik dus snip verkouden. En dat doe ik jou absoluut niet aan, dus word dat eerst goed uitzieken voordat ik iets met je afspreek,
  Anders spreek je me maar eens aan op MSN als je tijd/zin hebt ;)
  Liefs,
  Je nichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat duurt dat wachten voor jou lang zeg!!!

  hoop dat er nu eindelijk die wel verdiende longen voor jou aankomen!

  Zomaar een meelezer die hier per toevalligheid gekomen is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laura de Haan12:27 p.m.

  Hoi Tamara,

  Ik ben blij dat je het leuk vond, alle kaartjes! Ik zal het doorgeven in de kerk! :)

  Verder fijn dat het eigenlijk stukje bij beetje toch iets beter gaat. Lijkt me toch wel weer spannend elke keer, die HUI aanvraag.. Ik had het er gisteren nog met RJ over, sta je wel op de goede lijst? RJ had twijfels of ze je niet op een verkeerde lijst gezet hebben ;) Dus ik zou het maar eens navragen als ik jou was ;) Haha!

  Heel veel sterkte weer, en ik hoop dat er nu toch eindelijk goed nieuws komt (maarja, dat hoop ik al 15 weken). Ik moet wat harder m'n best doen met duimen denk ik!

  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeey Meid,

  16e week al, pfff wat gaat de tijd toch hard.. Al lijkt het mij absoluut geen pretje!

  Maargoed, ik blijf voor je duimen dat je snel je mooiste cadeau ever zal krijgen!!

  Liefs, Melanie Klootwijk! (van fok!)

  BeantwoordenVerwijderen