06 oktober 2009

Kaartjes!!

"Ben je eindelijk op gewicht, moet je wachten tot je een ons weegt."

Zo opende een van de vele kaartjes die ik al heb gekregen zich. Ik vond het briljant gevonden!! Ook de rest die al een kaart heeft gestuurd, hartelijk bedankt, het doet me erg goed om te weten dat er zoveel mensen zijn die aan me denken! Super!!

Nou, verder gaat het wel redelijk, ik heb het idee dat de antibiotica aanslaat, al kan ik het niet met zekerheid zeggen. Ook voel ik me wel wat vrolijker dan vorige week, maar leuk is anders.

Ik weeg nu (ja, schrik niet!) maar liefst 52 kilo, en dat is meer dan ik de afgelopen drie jaar heb gewogen!! Voor mij een hele mijlpaal dus!! En, nee dat ligt helaas niet aan het heerlijke eten van het UMC, maar aan de sonde voeding helaas. Waar ik gewoon, zonder een nachtje respijt mee door moet gaan van de dokter (he verdrolleme:P) Wat ik dan ook maar braaf doe, want braaf ben ik stiekem wel.

En nu, maar verder wachten...

6 opmerkingen:

 1. Anoniem6:15 p.m.

  Hoi Tamara,

  Het lijkt er op dat jij na je dip er nu helemaal klaar voor bent.
  Laat dat setje nu maar komen zou ik zeggen.

  Zet hem op
  Liefs Gertie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die slogan is wel goed ja. Hopelijk hoef je niet echt te wachten tot je een ons weegt! Hoewel het nu wel heel lang duurt :( Veel sterkte ik denk aan je en duim voor je!

  Groetjes Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey Kanjer,

  Ja dat is echt een super goede!
  Maaaaar, we blijven duimen dat die uitspraak er niet van zal komen.. vind je niet?! ;)

  Kop op, hou vol..
  Je doet het SUPER!

  Kus Mel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara

  WAUW wat een geweldige uitspraak heb je op een kaartje gekregen. Maar tevens gelijk ook weer niet zo leuk als het gewoon ook nog waar is.
  Go girl met het aankomen van de kilo's... en hopelijk snel een paar nieuwe longen.

  Sterkte hoor
  liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig goed bedachte slogan! Alleen jammer dat die slogan oh zo waar is op dit moment. Ik hoop toch niet dat je moet wachten tot je een ons weegt. Fijn dat je zoveel kaartjes gekregen hebt, en dat ze een kleine opsteker zijn :) Nu dat setje longen nog, en dan kun jij mooi aan herstel gaan werken. Ze zullen toch niet zo lang meer op zich laten wachten? Dat kan bijna niet!!! Jij bent er nu zo aan toe, die longen moeten jou toch eindelijk horen roepen ;)
  Ik had Rick al gevraagd of ie niet iemand bereid had gevonden om z'n longen vrijwillig aan jou af te staan. Maar helaas had ie nog niemand ;)
  Ik blijf voor je duimen!!
  Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem11:28 a.m.

  Lieve Tamara,

  Ook al post ik niet altijd wat op je blogs, ik kijk iedere dag vol verwachting op je site, denk heel veel aan je, en brand kaarsjes voor een heleboel hoop! HOU VOL!!!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen