08 oktober 2005

Feitjes

Heey

Het gaat momenteel echt heeeel goed met me, dat wilde ik wel ff er op zetten: Enkele feitjes waarom:

- Met mijn moeder gaat het weer wat beter
- Met mijn CF gaat het echt supergoed, ik heb gister (ik kon gister mn griepprik al halen) naar de Huisarts gefietst (2 a 2.5 km ong), toen van de huisarts naar de stad (+/- 3 km) en toen weer naar huis (3.3 km) dusss bij elkaar toch al zo;n 8.5 km ongeveer:) en dat ging allemaal goed, zonder hoofdpijn en op redelijk snelheid:) Allemaal fijn. Verder heb ik gisterochtend bij de fysio 1382 meter in 10 minuten (wel met twee pauzes maar oke..) geroeid:) en dat zónder zuurstof en met praten erbij:)
- Donderdagavond met mijn vriendinnen in Nijmegen uit eten geweest, het eten was niet zo goed maar het was onwijs gezellig. Ik ben erg blij met zulke leuke en gezellige en fijne vriendinnen.
- En ook vind ik dat ik gewoon erg geboft heb met mijn huisgenoten, ik ben heel erg blij dat ik daar zit!:)

groetjes Tamara met een supergoed humeur:)

3 opmerkingen:

 1. Hey Tamara,

  Wat heerlijk dat het momenteel zo goed met je gaat! En dat ondanks het wisselen van de seizoenen. De meeste CF'ers stuiteren nu haperend en krakend het leven door. Houden zo hè?!
  Dank je wel voor je smsje van van de week, erg lief! Met mij gaat het gelukkig weer een stuk beter. Vandaag maar eens een begin maken met het bijschrijven van mijn log...
  Veel liefs en geniet van je heerlijke leven, Irène

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Tamara!
  Wat fijn dat het zo goed met je gaat :). Goed om te horen! Wat wil je eigenlijk voor je verjaardag?? Dan weet ik wat ik moet kopen :). Tot de 22e!!!
  Dikke kus, Cath

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Tamara!
  Wat super om te lezen dat het zo goed gaat daar in het oosten van het land :) Je had al wel wat verteld gister op msn, maar goed om te lezen. Hier gaat het wel, nog niet helemaal naar mijn zin maarja. We'll see.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen