20 augustus 2008

Lieserds afscheid

Na 2 uur in de auto te hebben gezeten, en Judith opgehaald te hebben, kwamen we aan bij de kerk waar Lisa's dienst gehouden zou worden. Daar aangekomen zagen we al gelijk dat we goed zaten aangezien er al een paar rolstoelen zo links en rechts werden uitgeladen, en de zuurstofbommetjes erachter aan werden gesleept. Zo ook bij ons.

De kerk zat zo vol dat er ook nog een flink aantal moesten staan. De dienst was heel mooi en bijzonder, en Lisa had hem zelf in elkaar gezet. Ondanks de verdrietige sfeer was er af en toe ook een lach, bijvoorbeeld dankzij de ontzettende mooie toespraak van Hans van Roon (FOK-leiding).
Na de dienst gingen we naar het crematiegebouw toe. Na een paar toespraken, mochten we allen nog een keer langs de kist lopen. Dit was heel verdrietig maar het was goed om te merken dat zoveel mensen om Lisa gaven.
Wat ik zelf mooi vond, was dat we op een gegeven moment met 5 rolstoelen achter elkaar de aula uitreden. Een waar CF-afscheid.
Toen iedereen buiten stond lieten we de witte ballonnen los, die waren meegenomen door deze en gene. Het was een prachtig gezicht!Gister was intens en verdrietig. Maar ook mooi en op z'n Lisa's.

Lieserd, Ik mis je. Liefs, Tamara

1 opmerking:

 1. Anoniem12:38 a.m.

  Hoi Tamara,

  goed gezegd!
  Hou je haaks en XXen
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen