02 september 2010

Blog Challenge 2 - Your First Love

Je eerste liefde. Wat wordt daaronder verstaan? Je eerste verliefdheid? Je eerste beantwoorde liefde? Of je eerste liefde waarvan je na drie maanden nog steeds dacht: "Goh met jou wil ik best wel oud worden."?

Ik kan niet kiezen. En daarom schrijf ik een stukje over alledrie. Omdat ik ze alledrie belangrijk vind in mijn liefdesleven.

Mijn eerste verliefdheid vond voor mij plaats op de basisschool. Nu hoor ik jullie al zeggen: "Dat telt niet, basisschool." Maar waarom zou basisschoolverliefdheid anders zijn dan tienerverliefheid, of volwassen liefde?
Ik ben 5 jaar verliefd geweest op een jongen, genaamd D.illion D.ean. Hij had een donkere huidskleur, wat ik prachtig vond, en heel mooie donkere ogen. Helaas voor mij vond hij mij niet zo leuk als ik hem en bleef het dus bij kijken. Maar dat is dus mijn eerste verliefdheid.

Op de middelbare school werd ik nog wel vaker verliefd maar het was helaas nooit wederzijds, tot ik, ik was toen 15, een jongen leerde kennen. Hij heette W.illem en we hebben drie maanden om elkaar heen gedraaid. Mijn zus en haar vriendin wisten namelijk dat ik hem wel leuk vond maar ze mochten van mij niks zeggen. Van hem hadden ze ook gehoord dat hij mij leuk vond, maar van hem mochten ze ook niks zeggen, en zo schiet je natuurlijk niet op;) Uiteindelijk werd er na drie maanden toch een keer gekust en toen was het "aan". Het heeft 2.5 maand geduurd, maar dat was wel mijn eerste liefde (en mijn eerste kus:))

Daarna heb ik nog wel een paar vriendjes gehad, maar geen duurde langer dan 3 maanden, wat ik toch best jammer vond maar gevoelens kun je nu eenmaal niet sturen. Toen kwam ik een jongen tegen die alles veranderde. Hij kwam, zag en veroverde ter plekke mijn hart (nou ja, het duurde een paar weken, maar ok.) Bij hem had ik als eerste het gevoel:"Ja, dit is het. Bij jou wil ik de rest van mijn leven blijven!"
4.5 jaar later woon ik met hem samen en gaan we registreren. Je raad het vast al, zijn naam is R.ick :)

6 opmerkingen:

 1. Wat Romantisch :-)
  Grappig ook om te lezen.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brigitte8:01 a.m.

  Leuk stukje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi verhaal, leuk zo die kalverliefdes en dan de love of your life.

  Nu die longen nog en dan: ze leefden nog lang en gelukkig, als in een sprookje!!

  Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhhhh hoe romantisch. Zucht...
  Ik sliep trouwens al toen je smste, dus ik las het net! Maar ik dacht dus vannacht toen ik even wakker werd; even op mn tel kijken, misschien heb ik wel iets gemist van Tamara(oproepje ofzo?) en toen zag ik dat een sms van jou had!! Nou, toen was ik natuurlijk klaarwakker. Geen oproep jammer genoeg, maar dit was ook érg leuk..;)

  BeantwoordenVerwijderen