02 september 2010

Blog Challenge 3 - Your Parents

Je ouders ja. Wat valt daar over te zeggen? Dat ze lief en zorgzaam zijn, en de beste ouders ter wereld? Er zijn mensen die dat niet vinden van hun eigen ouders, maar ik vind dat mijn ouders het erg goed gedaan hebben (zeker met die narigheid die af en toe langskomt) en ik ben daarom ook hartstikke trots op hun en ik ben heel erg blij met mijn ouders!

Ik zal een paar kleine grappige feitjes neerzetten over mijn ouders, want wat ze doen en hoe oud ze zijn zal iedereen een worst zijn denk ik.

Mijn vader is een lieve man met heel veel humor. Wij pesten hem vaak met zijn grijs/witte haar, en het feit dat hij de enige man is in een gezin met 5 vrouwen. Gelukkig kan hij daar wel goed tegen, en delven wij af en toe het onderspit (maar niet vaak natuurlijk)
Verder is hij erg muzikaal, erg intelligent en wint daardoor (helaas) bijna altijd met Triviant. Doe dus nooit een potje Triviant met hem, want dat verlies je! Ga liever tegen hem scrabbelen, daarin maak je (veel) meer kans om te winnen:)

Mijn moeder is ook een heel erg lieve vrouw (daarom passen ze ook zo goed bij elkaar;)) Haar pesten we graag met het feit dat ze niet zo goed tegen wijn kan (volgens ons) Na 1 glas alcohol wordt ze namelijk ontzettend vrolijk, en gaat heel hard lachen, waardoor je je als kind zijnde het liefst achter een heel groot kussen wilt verschuilen.
Mijn moeder is opruimerig (waar ik niet zo goed tegen kan) en assertief, en daar heb je erg veel aan! Dankzij haar ben ik ook zo assertief geworden, en dat nemen de dokters me uiteraard in dank af (zulke assertieve patiënten zien ze graag *kucht*) Ook is mama erg goed met woorden. Speel daarom nooit een potje Scrabble tegen haar, want dat verlies je geheid! Beter kan je helemaal geen spelletjes tegen haar spelen, want eigenlijk wint ze (bijna) altijd. Ben je toch zo eigenwijs, zorg dan dat je in ieder geval in haar team zit:)

Kortom, eigenlijk zijn mijn ouders gewoon de meest lieve en leukste ouders die er bestaan, en je kan altijd met ze lachen, maar ook serieus met ze praten (en dat is af en toe wel nodig)
Ze zijn er altijd voor je (zk ritjes, iedere 2 weken op maandag? Geen probleem. Halverwege de vakantie terugkomen omdat er weer es een dochter in het zk ligt (ik zeg niet welke) Ja hoor, doen we ook. Kortom, ze hebben alles voor hun kinderen over, en dat maakt ze de beste ouders van de wereld!!

Eigenlijk heb ik heel erg geluk, want ik heb sinds 4.5 jaar nog zo'n stel ouders erbij gekregen;) Dubbel geluk? Ik denk het wel!

5 opmerkingen:

 1. *Mee eens* :D

  Bedankt voor de spelletjes tips. Ik zal ze proberen niet te vergeten :D

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je ook zulke leuke schoonouders hebt :-)
  Ik begrijp wel dat jullie thuis in ieder geval regelmatig gezellig spelletjes doen.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, ik hoorde van Judith dat ze ook al zulke leuke ouders heeft... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOL @ Mars. Over m'n vader kan je nu meepraten ;)

  En wil je tóch tegen mama Scrabble spelen: blijf hopen om te winnen! Mij is het ook een keer gelukt :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Brigitte2:02 p.m.

  Leuk dat ook de schoonouders niet vergeten worden :D

  BeantwoordenVerwijderen