07 september 2010

Onder de indruk

Vanavond hebben we Tamara gevraagd of ze interesse had in de geschreven blogs zodat ze weet welke gebeurtenissen we over haar de wereld insturen. Natuurlijk wilde ze dat – ondanks de pijn die nog steeds aanhoudt- wel weten. Rick heeft haar de eerste paar blogs voorgelezen en her en der wat toegelicht. Zo weet ze op welke tijd er wat gebeurd is en hij vertelde er ook nog wat omheen. Dit vond ze erg interessant en af en toe merkte je dat ze ook erg onder de indruk was over wat er met haar gebeurd is. Het is natuurlijk ook niet niks!!  Het voorlezen zorgde voor wat afleiding maar de reacties op de blogs mag ze lekker zelf lezen als ze weer wat beter is. Ze zal er dan vast van genieten.

Alle ervaringsdeskundigen bedankt voor de tip omtrent de morfine. Deze heeft ze inderdaad vanmiddag al gekregen en ze mag zelf bij bolussen. Zojuist heeft ze rond de pijnlijke plek nog wat extra verdoving gekregen want de morfine helpt nog steeds niet echt. We hopen dat door deze extra injecties de pijn toch wat zal afnemen en ze aan haar slaap kan toegeven.

11 opmerkingen:

 1. Slaap lekker meis! Ik hoop dat je nacht beter is dan de vorige. Lieve Rick, Hans, Ineke, Myriam, Judith & Suzanne bedankt voor de updates. Ook jullie wens ik een goede nacht! Liefs, Cath

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar dat je zo'n pijn heb.. Het is ook niet niks die operatie. Hopelijk gaat de morfine zijn werk doen en kan je lekker uitrusten. Heel veel sterkte ook voor de familie.

  Groetjes Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk helpen de injecties tegen de pijn, zodat ze fijn kan slapen. We denken aan je.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn bericht vlak voor ik slapen ga.
  Ik hoop dat Tamara nu ook een goede nachtrust krijgt door die extra pijnmedicatie.
  En ook jullie wens ik een goede nachtrust toe.

  Liefs Alida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem12:02 a.m.

  Wat hoop ik ontzettend hard voor je dat die pijnbestrijding helpt! Ik wens je een rustige nacht toe met extra veel slaap! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg vervelend en naar dat je zoveel pijn hebt.hopelijk kunnen ze deze gauw verminderen .ben zéér onder de indruk van deze mega-ingreep en ik vind je een súpersterke vrouw!helemaal top!!hou je taai meis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lieve Tamara,
  we hopen toch dat je nu een betere pijnbestrijding hebt gevonden en zo ook een beetje beter kan slapen.
  want pijn is niet fijn!
  we vinden je een kanjer en ga vooral zo door!
  we duimen voor! (die zijn al een stuk korter nu!)

  groetjes Ubelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Via Petra las ik het bericht van je transplantatie en wat is het super dat je zo snel al op de afdeling ligt.
  Zet hem op, op een nieuw leven met nieuwe longen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk heeft Tamara lekker geslapen, met die extra verdoving. Als je goed slaapt, voel je je overdag vaak ook wat beter.

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Tamara, wat een supergoed nieuws verschijnt hier telkens weer! Ik hoop dat de pijn snel wat draaglijker wordt. En volgens mij doe je het verder super goed!! Zet m op!
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Tamara,

  Fijn om te lezen dat het vooruit gaat, nu hopen dat de spuiten helpen tegen de pijn.
  Hopelijk dat je lekker kunt gaan uitrusten.

  Heel veel liefs, Laura en Ralf

  BeantwoordenVerwijderen