05 september 2010

een intensieve dag...

Hoewel alles voorspoedig verloopt is het voor Tamara niet allemaal even makkelijk. Omdat ze nu langzaam wat bijkomt merkt ze ook hoe vervelend zo'n tube (dikke slang door haar keel naar de longen) is. Ze kan niets zeggen, niks duidelijk maken en dat is heel frustrerend voor haar want natuurlijk wil ze graag wat zeggen. We vinden het ook erg vervelend om te zien hoe lastig dit voor haar is en dat ze pijn heeft.
De verpleging en dokters zijn wel heel tevreden over de gang van zaken maar Tamara heeft natuurlijk wel twee flinke operaties achter de rug. We hopen dat morgen de tube er uit kan maar ook dat is natuurlijk nog afwachten. Nu ligt ze rustig te slapen, dus we hopen op een goede nacht.

15 opmerkingen:

 1. Hebben ze een letter kaart voor Tamara. ik vond de tube zeer vervelend maar met de kaart kon ik goed communiceren. fingers crossed dat morgen de tube eruit mag! veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laura de Haan10:23 p.m.

  Ik hoop met jullie mee op een rustige nacht. Niet alleen voor Tamara, maar voor jullie allemaal! Ook voor jullie zullen het ontzettend intensieve dagen zijn.
  Hopelijk mag morgen de tube er uit!
  Ik vind jullie zo sterk!! En ik ben zo ontzettend blij voor jullie dat het naar omstandigheden zo goed gaat allemaal!!
  Hier brandt het kaarsje nog steeds. Vandaag op de camping geweest, en ook daar brandde het kaarsje de hele dag :) Ik zal de kaars in ieder geval helemaal opbranden (jaja, ik heb vorig jaar al een grote kaars uitgekozen, speciaal hiervoor ;)).
  Heel veel liefs,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hopen dat de tube er morgen uit mag, en hopen dat jullie allemaal een rustige nacht hebbeb.
  Henk en Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens Tamara en haar naaste omgeving al het geluk van de wereld! Ik lees vaak haar blog en hoop zo dat het nu goed gaat met haar. Ik duim met jullie mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een spannende tijden maken jullie door. Heel veel sterkte toegewenst en voor jullie allemaal een rustige nacht.
  Monti en Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoop op een rustige nacht voor jullie allemaal. Spannende dagen zo maar ik ben blij dat de artsen tevreden zijn. Sterkte daar!

  Liefs,

  Koen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ronaldo3:20 a.m.

  Hoi Tamara,
  Zet 'em op. Volgens mij doe je het super. zal wel vreselijk zijn inderdaad zo'n slang in je keel!
  Sterkte.

  Groetjes, Ronaldo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook hier hopen we van harte dat vandaag de tube eruit mag. Ik heb geen berichtjesmeer gelezen dus ik neem aan dat het een rustige nacht is geweest.
  Op naar een rustige dag!!
  Groetjes,
  Esther

  Ps wat is Tamara haar adres?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem7:20 a.m.

  Goed nieuws dat het vooruit gaat.
  Hopelijk hebben jullie allemaal goed kunnen slapen. Ach zón tube het went wel, het is maar een kleine irritatie op weg naar je 2e leven. Tipje: een letterkaart zelf maken kan ook, maar niet door een vriend die het alfabet niet goed kan. Dan wordt het pas moeilijk communiceren. :-)

  Veel sterkte de komende tijd.

  Liefs Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat fijn dat het allemaal zulke positieve berichten zijn. Lijkt me inderdaad ook wel vervelend, zo'n slang, en weinig uit kunnen brengen. Hopelijk mag vandaag de tube eruit, en heeft ze wat meer comfort. Tamara, zo te horen doe je het geweldig! Je bent een Kanjer!! Ga zo door!

  Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Chantal9:15 a.m.

  Wat zou het fijn zijn als vandaag die tube er uit mag.
  Zo'n ding is vreselijk voor een kletskous als Tamara.
  We hopen dat ze gauw weer lekker kan kletsen.
  Wat goed dat de dokters zo tevreden zijn!
  Ga zo door!!!

  Liefs Sieger en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoop dat jullie een rustige nacht hebben gehad,allemaal!
  veel sterkte weer vandaag...hoop dat de tube eruit mag vandaag!

  liefs marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn hemel, twee dagen geen internet gezien en dan dit. Wat een fantastisch nieuws! Misschien ook maar beter dat ik dit lees terwijl een aantal grote hobbels al is genomen, ik weet niet of ik de spanning aan had gekund.

  Lieve jullie allemaal, heel veel sterkte. Ik zal nog meer energie jullie kant opsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toen ik vandaag op mijn werk kwam, was het eerste wat me verteld werd het nieuws dat "Tamara van Ineke" nieuwe longen had gekregen. Wat een geweldig goed nieuws. Het nieuws verspreid zich hier (binnen het ROC)razend snel. Een ieder die het hoort is blij voor Tamara en voor Ineke. We beseffen dat er nog een lange weg te gaan is en hopen dat het allemaal goed verloopt, maar het belangrijkst op dit moment is dat de operatie gelukt is. Heel veel sterkte en geluk gewenst want dat kunnen jullie komende tijd wel gebruiken. We leven met jullie mee.

  groet, Edith.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Monique van Etten11:07 a.m.

  Was ik even een paar dagen niet on line, mis ik dit grote nieuws!!!! Ook voor Rick en alle andere naasten, heel veel succes. Het gaat goed komen. Ik ben zo ontzettend blij voor jullie allemaal!

  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen