18 september 2010

Status Quo

Vandaag is er weinig nieuws. Door het slechte slapen voelde Tamara zich vanochtend beroerd en knapt ze wat op naar mate de dag vordert. Vanavond ging het wel goed. Tamara is helemaal van de ingang van het ziekenhuis naar de lift en van de lift naar haar kamer gelopen, met mondkapje op. Ze had het een beetje benauwd, maar het is toch maar even gelukt. We stonden allebei versteld. Het is al een hele tijd geleden dat Tamara dit heeft gekund.
Straks gaan we de medicijnen uitzoeken voor 22.00 uur. Tamara heeft een groot dienblad vol met pillen en een uitgebreide lijst met tijden gekregen. Ze moet proberen om nu zelf aan de medicijnen te denken en deze klaar te leggen. Tot nu toe gaat dit aardig goed.
Verder is er weinig nieuws, dus houden we het hierbij.

7 opmerkingen:

 1. Jaaaa! Helemaal door het ziekenhuis! You go girl! Maar dat wist je al haha.

  Als je een telefoon hebt waar je meerdere alarmen in kunt zetten. Zet er dan één om 10.00 en één om 22.00 met elke dag herhalen.
  Mijn andere pillen neem ik zelf met ontbijt en avondeten.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat zal het lekker zijn om voor het eerst weer zelf een stuk te kunnen lopen. Ookal is het misschien nog wat zwaar! Je zal zien hoe ontzettend snel je straks vooruit gaat, vooral als je straks weer thuis bent!! Afgelopen woensdag was ik voor controle in het ziekenhuis en ben nog even op de afdeling geweest om te komen zwaaien, maar we konden je kamer helemaal niet vinden..... hahaha. Zet hem op, de laatste lootjes hoop ik voor je... en vrijdag misschien naar huis!!!

  Liefs, Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marjolein Donkerbroek10:36 p.m.

  Hey Tamara,

  Wat supergoed dat je zo'n eind door het ziekenhuis hebt gelopen! Top! De volgende stap is de vierdaagse?? ;)

  Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laura de Haan11:42 a.m.

  Lieve Tamara, wat goed dat je zo'n stuk gelopen hebt! Super! Judith mag dan wel niet zo positief zijn, van jou dan ;), haha, maar ik vind dat je het super doet! Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Go girl!! Wat super goed!! Het zal een hele klus worden met die pillen, maar ik weet zeker dat je dat onder de knie gaat krijgen!!

  Dikke knuffel!!

  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. woh!...zo snel al zo'n stuk lopen! en dan misschien ook al snel naar huis. zet 'm op meid. je doet het fantastisch...ook al voel je je nog vaak beroerd!
  gr aan iedereen.

  marjan en hans en matthijs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hai Tamara,
  Fijn om te horen dat het met jou ook beetje beter gaat. Raar he, ademen met schone longen, gaat het bij jou ook nog zo moeizaam en met pijn. ALsof je de longen nog niet helemaal optimaal kunt gebruiken.
  Ik herken ook je wazige morfine klachten, hoorde ook steeds stemmen in het gebubbel van de drains.
  Hebben ze trouwens bij jou ook je borstbeen heel gelaten???
  Hopelijk gaat het snel beter met je en mag je snel naar huis.
  Groeten lianne vanuit groningen

  BeantwoordenVerwijderen