25 september 2010

Leuke dingetjes

Mijn eerste echte dagje thuis: Het was heerlijk! Ik heb redelijk geslapen, m n bed lag natuurlijk wel errg lekker. Verder heb ik vandaag helaas gebivakkeerd bij mijn ouders, omdat Rick keelontsteking heeft:( Dat is natuurlijk niet echt een leuk begin van het thuiskomen, maar het is nou eenmaal niet anders. Dus heb ik vandaag bij mijn ouders gegeten, en geslapen (in mijn oude bed), een rondje door de buurt gelopen met mijn moeder EN piano gespeeld! Ik kon het niet laten, ik werd er naar toe getrokken;) Het ging nog aardig ook, dus daar was ik erg blij om! Vannacht een nachtje bij mijn ouders slapen, en morgen weer naar mijn eigen huis, waar alle bacteriƫn hopelijk dood zijn (door alle frisse koude lucht die ze hebben gekregen) en Rick blijft nog even in zijn ouders huis.

Het is echt heerlijk om weer thuis te zijn!!

9 opmerkingen:

 1. Jeetje, bagger voor Rick.
  Hier nog een die non-stop aan't niezen is. Blij dat ik hier pas ziek ben geworden, overigens. Blijf wel even uit jouw buurt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend voor Rick, wens hem sterkte, maar ik ben blij dat jij je weer een beetje kan bewegen in je vertrouwde omgeving. Het klinkt goed allemaal! Hoop dat je gewoon lekker kan herstellen om weer volop te genieten van van alles en nog wat.

  Liefs,

  Koen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woooow, het is niet te geloven.
  Ik ga op vakantie, en ik kom thuis en jij bent ook al thuis... met prachtige longen! Wauw!
  Ik heb het allemaal even terug gelezen...Super!
  Succes

  liefs Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hej Meid..
  Komt vast snel weer goed,

  Geniet van het thuis zijn meid!
  Knuffel en veel liefs..

  Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laura de Haan9:35 a.m.

  Aahh wat zonde dat Rick keelontsteking heeft! Hopelijk is hij er snel vanaf! Je hebt al een hoop gedaan, je eerste dagje thuis! Dat belooft veel goeds voor de toekomst :) geniet lekker van het thuis zijn :) Liefs Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marjolein Donkerbroek11:21 a.m.

  Hoi,

  Ja, dat is zeker balen! Beterschap, Rick!
  Wel lekker zeker om weer thuis te zijn. En zelfs al piano gespeeld! :D Geniet ervan!

  Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh da's wel een domper zeg! Ben je thuis, mag je nog niet naast je liefje kruipen;) Maar dat kun je gelukkig nog veeele nachten doen!
  Ik vind het zo gaaf en ook ongelofelijk dat je nu al zoveel meer kunt (bijv pianospelen) en dat je gewoon steeds meer dingen zult kunnen de komende tijd.
  Geniet ervan, en hopelijk gauw ook weer samen met Rick in jullie huisje!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heej Tamara,

  fijn dat het met jou zo lekker gaat, nu hopen dat Rick weer snel beter is zodat jullie weer lekker samen kunnen zijn.

  Groetjes Ralf

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk om weer thuis te zijn he! Geen geprik, geen bloeddrukmeter meer om je arm 3 x per dag en geen dagelijkse foto meer. Lekker even uit rusten voor zover dat kan. Jammer dat Rick keelontsteking heeft, kunnen jullie nog niet samen genieten thuis. Hopelijk knap hij snel weer op en kunnen jullie samen een nieuwe start van je leven maken!!

  Liefs rianne

  BeantwoordenVerwijderen