13 november 2010

Blog Challenge 13 - This week

Deze week begint technisch gezien natuurlijk bij vorige week zaterdag, aangezien het vandaag ook zaterdag is (en ik vind het een leuke dag om mee te beginnen)

We zouden een druk weekend krijgen, eerst bij vrienden op bezoek en zondags zouden twee vrienden bij ons op bezoek komen. Helaas konden beide bezoeken niet doorgaan, omdat het ene stel onverwachts op reis moest en het andere stel was verkouden. En dan zit je met een leeg weekend, denk je dan
Gelukkig viel dat wel mee, zaterdagavond moest Rick tot laat waterpolo├źn dus had ik een vriendin uitgenodigd om film te komen kijken bij mij. Dat was erg gezellig, we hebben erg genoten van de film "definitely, maybe"

Zondags was lekker rustig, Rick heeft Formule 1 gekeken, en ik heb lekker achter de pc gezeten.

Maandags mocht ik weer naar Utrecht voor controle, dat was allemaal goed, het liep alleen wel weer uit (toch jammer als je er om 9 uur al moet zijn, dan toch uitlopen) maar uiteindelijk waren we nog op tijd thuis.

Ik zit me echt te bedenken wat ik dinsdags heb gedaan, maar het zal wel niet veel geweest zijn want ik had een wat verkoudheid achtig gevoel, en voelde me niet zo fit. Dat bleek te kloppen, want woensdagmiddag, nadat er een vriendin op bezoek was geweest, voelde ik me niet zo lekker en besloot ik maar even extra te temperaturen, en daaruit bleek dat ik dus verhoging had. Donderdagochtend was dat nog steeds zo dus heb ik voor de zekerheid het zk even gebeld. Ik gaf aan dat wat slijm had, dat ik verhoging had en me niet heel fit voelde, ik had hoofdpijn en was ook een beetje misselijk. Conclusie: Waarschijnlijk een virusje, uitzieken maar wel goed op je temperatuur letten en je longfunctie in de gaten houden. Dat heb ik netjes gedaan, gelukkig bleef die wel stabiel. Donderdag heb ik dus verder niet erg veel gedaan, beetje af gewassen thuis enz. (want dat kan ik nu dus WEL als ik me niet zo fit voel, in tegenstelling tot vroeger)
Vrijdag was de temperatuur al een beetje gezakt, en ik besloot 's middags om toch maar naar de fysio te gaan. Ik merkte wel dat ik niet fit was/was geweest want het viel me best zwaar.
Vandaag was de temperatuur weer wat lager, ik zit weer op mijn gewone basistemperatuur, dus hopelijk kan ik nu weer lekker opkrabbelen:)
Vanmiddag zijn we naar vrienden geweest, waar we heerlijk hebben gegeten. Ik heb zo veel gegeten dat ik nu met een dikke opgeblazen buik zit, maar het was het waard!

2 opmerkingen:

 1. Anoniem11:38 p.m.

  heej tamara,

  was fijn op te lezen dat het redelijk met je gaat ondanks een virusje.
  ff je zelf goed in de gaten houden.

  thanks voor je bericht op de blog.
  die heeft een vriendin gemaakt en erop gezet
  was met haar aan het praten op msn. zij houd mij blog ook bij op momenten dat het teveel voor mij is

  groetjes kusjes marianne v

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he dat je het gewoon kan uitzieken

  Gr Arno

  BeantwoordenVerwijderen