16 november 2010

Blog Challenge 16 – Your favourite vacation

Mijn favoriete vakantie heeft eigenlijk heel veel dingen in zich. Zo moet ik lekker uitrusten, maar weer niet te veel want dan worden mijn hersens lui. Om daar iets tegen te doen zou ik dan bijvoorbeeld om de dag relaxen en iets doen. Dat doen kan onder andere een stadje bezoeken, iets cultureels doen of naar een pretpark (of iets anders vrolijks) gaan. Verder wil ik ook graag dat mijn vakantie nog een beetje actief is, dus af en toe een stukje wandelen, in de bergen het liefst, lijkt me ook erg leuk, net zoals wandklimmen, paragliden of iets anders spannends. Daarnaast vind ik het ook nog wel fijn om lekker lekker bruin terug te komen. Eigenlijk moet de favoriete vakantie een aaneenschakeling zijn van leuke dingen, waar je (mentaal) ook nog van uitrust!

Het liefst zou ik deze vakantie vieren in de buurt van Rome of Venetië, mijn favoriete steden. Je raad het vast al, mijn favoriete vakantieland is Italië, vandaar dat mijn favoriete vakantie daar ook hoort plaats te vinden;) Mijn fijnste vakanties zijn dan ook allemaal in Italië geweest.

Ik heb mijn favoriete vakantie nog niet meegemaakt, (die staat dus hierboven) maar eigenlijk waren bijna al mijn vakanties wel erg leuk:)

1 opmerking:

 1. Tamara
  Die vakantie in Italie zal heus nog wel komen.
  Je hebt hem verdiend.
  fijne dag nog.
  Jet

  BeantwoordenVerwijderen